Πρώην πορνοστάρ: Ακόμα δέχομαι απειλές για τη ζωή μου από φανατικούς μουσουλμάνους

Μπορεί να έχει εγκαταλείψει εδώ και τέσσερα χρόνια την καριέρα της στις αισθησιακές ταινίες, που εκτόξευσε τη φήμη της και έκανε εκατομμύρια χρήστες των social media να την συζητούν παγκοσμίως, ωστόσο οι απειλές για τη ζωή της συνεχίζουν να αποτελούν καθημερινότητα για την πρώην πορνοστάρ Mia Khalifa.

Όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της η αισθησιακή 25χρονη, που ακόλουθεί πλέον μια ιδιαίτερα πετυχημένη καριέρα ως sportscaster, ακόμα και σήμερα διστάζει να κυκλοφορήσει βράδυ μόνη, ή να πάει σε κάποια μέρη που πιστεύει ότι μπορεί να κινδυνεύει. «Οι απειλές από τον ISIS είχαν έρθει πριν από τέσσερα περίπου χρόνια. Ακόμα λαμβάνω απειλές καθημερινά, απλά όχι από οργανωμένες τρομοκρατικές οργανώσεις», είπε χαρακτηριστικά η σέξι νεαρή στην Daily Star.

H Khalifa, που κάποτε είχε ψηφιστεί η πιο δημοφιλής πορνοστάρ του PornHub, είχε μπει στο στόχαστρο της τζιχαντιστικής οργάνωσης εξαιτίας του γεγονότος ότι είχε εμφανιστεί με χιτζάμπ σε αρκετές ταινίες πορνό, κάτι που θεωρήθηκε ως η απόλυτη βλασφημία και προσβολή από ορισμένους πιστούς του Ισλάμ.

Όπως η ίδια υπογράμμισε στην πρόσφατη συνέντευξή της, η σύντομη καριέρα της στο πορνό βοήθησε σημαντικά στην μετέπειτα επαγγελματική της πορεία, αφού της χάρισε τρομακτική δημοτικότητα στα social media. Ωστόσο το τίμημα ήταν μεγάλο.

«Σίγουρα μου έδωσε ευκαιρίες, με μεγαλύτερη την άνοδό μου στα social media. H φήμη δεν ήταν ο κύριος στόχος μου, αλλά η επιτυχία ήταν. Υπήρξαν όμως παρενέργειες, ένα τίμημα που έπρεπε να πληρώσω. Χρειάστηκε να αλλάξω πολλά πράγματα στη ζωή μου. Δεν μπορώ να πάω σε ορισμένα μέρη μόνη και πρέπει να προσέχω συνέχεια. Σίγουρα άλλαξε η ζωή μου», είπε η Khalifa.

Πηγή: protothema.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας