Στο Λιβάδι Ολύμπου ανήμερα της Παναγίας ο Γιώργος Κατσιαντώνης

Με ιερότητα, τιμή και σεβασμό στο πρόσωπο της Παναγίας, της Μητέρας όλων των Χριστιανών, παρακολούθησε τη θεία λειτουργία στο Λιβάδι Ολύμπου ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης.

Συνέρευσε μαζί με Λιβαδιώτες και επισκέπτες της περιοχής στον ιερό ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου, όπου χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Ελασσόνας κ.κ Χαρίτων , άκουσε τους θεομητορικούς ύμνους προς την Παναγία, και προσκύνησε την Ιερή εικόνα της με ευλάβεια και πίστη.

Αμέσως μετά, κάτω από τη σκιά του αιωνόβιου πλάτανου, στην πλατεία της ιστορικής γραφικής κωμόπολης ο Γιώργος Κατσιαντώνης συνάντησε φίλους και γνωστούς, συνομίλησε μαζί τους και ευχήθηκε τα εξής:

«Κάθε φορά που φιλάμε το Υπεράγιο πρόσωπο της Παναγίας, κάθε στιγμή που καταθέτουμε στην εικόνα της τον πόνο μας και τον καημό μας, φεύγουμε λυτρωμένοι, ανακουφισμένοι και σχεδόν απαλλαγμένοι από όλα αυτά που μας ταλαιπωρούν. Αυτή η Πίστη μας στη Μητέρα Θεοτόκο, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε… Αυτή την Άγια Μέρα ας ευχηθούμε η Παναγία, να ευλογεί όλο τον κόσμο, και να μας έχει κάτω από τη ιερή σκέπη της. Θα έρθουν καλύτερες μέρες… Χρόνια πολλά σε όλες και όλους».

Τις πιο θερμές ευχές του για την ονομαστική της γιορτή έδωσε ο Βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ και στην Περιφερειακή Σύμβουλο Μαρία Μαμάρα, την οποία συνάντησε στην εκκλησία και συζήτησε μαζί της για αρκετή ώρα μετά το τέλος της θείας λειτουργίας.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας