Η Λάρισα αποχαιρετά σήμερα…

Έξι κηδείες σήμερα 14 Αυγούστου 2018 στη Λάρισα

Απεβίωσε ο Γεώργιος Μαστρογιάννης σε ηλικία 70 ετών. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 12.00 μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του, παιδιά, εγγονές, αδέλφια και ανίψια.

Απεβίωσε σε ηλικία 71 ετών ο Στέφανος Ράπτης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 11.00 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Αγιά. Ο εκλιπών αφήνει πίσω γιο, εγγονό, αδέλφια και ανίψια.

Σε ηλικία 76 ετών απεβίωσε η Ουρανία Αλέκου. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 12.00 μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, στη Νέα Σμύρνη Λάρισας. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω τον σύζυγό της, παιδιά, εγγόνια, αδέρφια και ανίψια.

Απεβίωσε η Καίτη Κουκούλια σε ηλικία 87 ετών. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 11.00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, στο Ζάππειο Λάρισας. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα και αδέλφια.

Απεβίωσε σε ηλικία 96 ετών ο Ευάγγελος Καλαφάτης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 11.00 π.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους, στη Λάρισα. Ο εκλιπών αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα, αδέλφια και ανίψια.

Σε ηλικία 100 ετών απεβίωσε ο Νικόλαος Σιμούδης. Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018 και ώρα 10.30 π.μ. στην Αίθουσα Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά (Ανδριανού 16) στη Λάρισα. Ο εκλιπών αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια, αδέλφια και ανίψια.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας