Σεξ δίπλα στο Κρεμλίνο – Δημοφιλής προορισμός για συνευρέσεις το πάρκο «Ζαριάντιε»

Εχει δάσος, τούνδρα, στέπα. Αλλά οι Ρώσοι δεν συγκινούνται από τη φύση. Προτιμούν το συγκεκριμένο πάρκο απλά για να κάνουν σεξ.

Κι όμως, το «Ζαριάντιε», το πάρκο που βρίσκεται απέναντι από το Κρεμλίνο, έχει γίνει δημοφιλής τόπος για σεξουαλικές συνευρέσεις, δήλωσε ο αρχιτέκτονας Σεργκέι Κουζνετσόφ. Αυτό το δείχνουν οι εγγραφές στις κάμερες ασφαλείας, συμπλήρωσε.

«Στο πάρκο «Ζαριάντιε» παρατηρείται ένας πρωτοφανής αριθμός περιστατικών σεξουαλικών συνευρέσεων. Υπάρχουν πολλές εγγραφές», είπε σε δημοσιογράφους. Ο ίδιος αποδίδει αυτή τη συμπεριφορά στο γεγονός ότι ο κόσμος νιώθει ηρεμία και ασφάλεια στη Μόσχα. Δεν σταμάτησε εκεί. Πρόσθεσε ότι άλλα περιστατικά, όπως οι άνθρωποι που κοιμούνται στον δρόμο, δείχνουν ότι υπάρχει ένα υγιές περιβάλλον στη ρωσική πρωτεύουσα!

Το «Ζαριάντιε» εγκαινιάστηκε στην Μόσχα στις 9 Σεπτεμβρίου του 2017 και θεωρείται το μεγαλύτερο πάρκο της Μόσχας τα τελευταία 70 χρόνια. Στον χώρο του παρουσιάζονται τέσσερα χερσαία οικοσυστήματα που χαρακτηρίζουν την Ρωσία όπως το δάσος, η τούνδρα, η στέπα, το λιβάδι. Στο πάρκο υπάρχει επίσης φιλαρμονική, επιστημονικό- εκπαιδευτικό κέντρο, εκθεσιακό πολιτιστικό συγκρότημα και κέντρο υγείας.

Πηγή: ΑΠΕ/ TASS

 

Δείτε επίσης

Βρείτε μας