Η Λάρισα αποχαιρετά σήμερα…

Έξι κηδείες σήμερα Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018 στη Λάρισα.

Απεβίωσε ο Θεόδωρος Μόκας σε ηλικία 76 ετών. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 10.00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, στο Κουλούρι Λάρισας. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του, παιδιά, εγγόνια, αδέλφια και ανίψια.

Απεβίωσε σε ηλικία 78 ετών η Ασημίνα Μπαγινέτα. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 5.00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Παλαιό Κοιμητήριο Λάρισας. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω τον σύζυγό της, παιδιά, εγγόνια, αδέλφια και ανεψιούς.

Σε ηλικία 82 ετών απεβίωσε η Παρασκευή Γκατζόγια. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 12.00 μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στα Νάματα. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα, αδέλφια και ανίψια.

Απεβίωσε ο Σωτήριος Πραγγαφίλης σε ηλικία 85 ετών. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 10.30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου εκ Ιωαννίνων, στη Λάρισα. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του, παιδιά, εγγόνια, αδέλφια και ανίψια.

Απεβίωσε σε ηλικία 86 ετών ο Στέφανος Ντικούδης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 17.30 στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους, στη Λάρισα. Ο εκλιπών αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια, αδέλφια και ανίψια.

Σε ηλικία 93 ετών απεβίωσε η Σταμουλίτσα Μάττου. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 10.30 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια, αδέλφια και ανίψια.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας