«Βομβαρδισμός» προεκλογικός! Ο «πανταχού παρών και τα πάντα πληρών» Αγοραστός… (ΦΩΤΟ)

Πάντα ήταν επικοινωνιακός ο περιφερειάρχης μας αλλά ειδικά αυτή την εβδομάδα, παίζει να έβγαλε περισσότερες ΦΩΤΟ και απ’ τον… Θανάση Παιδή!

Μιλάμε για καταιγισμό επισκέψεων, επιθεωρήσεων έργων και φυσικά φωτογραφιών του Κώστα Αγοραστού. Μέσα σε πέντε μέρες (Δευτέρα – Παρασκευή) πρέπει να έστειλε στα μέσα ενημέρωσης πάνω από 20 ΦΩΤΟ, στο τέλος θα μας πονέσει το μάτι και θα βγάλουμε… κριθαράκι με τον περιφερειάρχη! Εντάξει, το καταλάβαμε, ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος…

Άλλωστε μαθαίνω πως άρχισαν ήδη και τα γυρίσματα του σποτ με τον «μικρό πρωθυπουργό», φυσικά, σε ρόλο πρωταγωνιστή στις κατά τόπους επισκέψεις του. Ο «βομβαρδισμός» μόλις άρχισε, θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι! Μέχρι να έρθει η ώρα της κάλπης τον Μάιο, όποια πέτρα ή βράχο και να σηκώσεις στη Θεσσαλία, τον Αγοραστό θα βρεις από κάτω… Πάντως από βδομάδα το πρόγραμμα έχει τουρ στις Σποράδες και μετά, φαντάζομαι, σειρά έχουν τα παράλια όπου είναι μαζεμένος ο κόσμος Αυγουστιάτικα.

Τι δείχνει αυτή η πρεμούρα για επίδειξη; Ότι μάλλον κάποιος είναι ιδιαίτερα αγχωμένος ενόψει εκλογών…

ΥΓ. Αλήθεια, πόσες φωτογραφίες μπορεί να ‘χει βγάλει ο Κώστας Αγοραστός αυτά τα 8 χρόνια που είναι περιφερειάρχης; Και ποιες απ’ αυτές μπορούν να θεωρηθούν και ως «συλλεκτικές»; Αλλά αυτό θα μας απασχολήσει μετά τις διακοπές…

Προς το παρόν όμως επειδή δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό, μόνο μία BONUS ΦΩΤΟ: με τον Βούλγαρο πρωθυπουργό Μπόικο Μπορίσοφ στη Σόφια να έχει σβερκώσει τον Αγοραστό!

Και οι (πολύ) καλύτερες ΕΡΧΟΝΤΑΙ…

Β.Β.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας