Παροξυσμός για τις προσλήψεις στο «εκπτωτικό χωριό» της Λάρισας! «Βροχή» τα μηνύματα αγωνίας για μια θέση εργασίας

Χιλιάδες οι ενδιαφερόμενοι Λαρισαίοι για τις περίπου 600 θέσεις εργασίας στο Fashion City Outlet…

Τι και αν βρισκόμαστε στον κατεξοχήν μήνα των διακοπών τον Αύγουστο; Καλές είναι οι βουτιές στις παραλίες αλλά για πολλούς Λαρισαίους, το θερμόμετρο της αγωνίας για μια θέση στον εργασιακό ήλιο έχει φτάσει στο «κόκκινο».

Μετά την προ μηνός παρουσίαση του υπό διαμόρφωση «εκπτωτικού χωριού» στο χώρο του πρώην, πλέον, Pantheon Plazza, είναι απίστευτο το πόσο μεγάλο είναι το ενδιαφέρον του κόσμου για να κάνει αίτηση για εργασία στα καταστήματα που θα στεγάζονται με το «καλημέρα» στο νέο εμπορικό κέντρο της πόλης.

Μόνο εδώ σ’ εμάς στο mail του «Τι Νέα Λάρισα;» αλλά και στο messenger της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας στο FB, έχουμε βομβαρδιστεί από δεκάδες μηνύματα αναγνωστών που ρωτούν από το πότε και πως θα γίνουν οι προσλήψεις, μέχρι τι καταστήματα θα ανοίξουν και (κλασικά…) αν χρειάζεται… μέσον! Παροξυσμός!

Και όλα αυτά ενώ έχει ήδη γίνει γνωστό από τους εκπροσώπους των εταιρειών Sonae Sierra και Blouehouse κατά την παρουσίαση στις 9 Ιουλίου ότι για τις θέσεις εργασίας στο Fashion City Outlet, θα υπάρξουν μέσα στο Σεπτέμβριο ειδικές «ημέρες καριέρας» για την προσκόμιση βιογραφικών και για τις συνεντεύξεις των ενδιαφερομένων. Ας κάνουν λοιπόν όλοι υπομονή μέχρι τον επόμενο μήνα…

Β.Β.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας