Ο Καλογιάννης στα έργα και οι «γαλάζιοι» με τα «φτυάρια»…

Την ώρα που ο (εμφανώς μαυρισμένος) Δήμαρχος Καλογιάννης έβγαζε φωτογραφίες στη Μεγάλου Αλεξάνδρου επιθεωρώντας τα έργα, παρέα γνωστών Νεοδημοκρατών (και με πρώην Αυτοδιοικητικούς και πιθανότατα μελλοντικούς στο τιμ) έπινε το καφεδάκι της σε γνωστό καφέ απέναντι και κυριολεκτικά τον «έλουζε» με κοσμητικά επίθετα αγάπης για την παρουσία του.

Εκεί και εμείς στήσαμε αυτί και ακούσαμε τα καλύτερα. Από το «τράβηξε μας κι εμάς μια φωτογραφία» μέχρι και την γνωστή ατάκα «Αποστόλη σκάψτην όλη» που έχει γίνει viral. Οι ατάκες έπεφταν βροχή, σαν τη μπόρα που είχαμε το μεσημέρι στην πόλη.
Η παρέα μετά μεγάλωσε, αφού ο Δήμαρχος συνέχισε τη βόλτα του κατευθυνόμενος προς τη Μανδηλαρά, η σύνθεση άλλαξε αλλά αυτά που ακούσαμε (και που τα κρατάω για το κοντινό μέλλον να σας τα γράψω) δείχνουν πως οι Αυτοδιοικητικές εκλογές θα εχούν πολλες ομορφιές τον επόμενο Μάη.

Το παιχνίδι έχει πολλές εκπλήξεις και ανατροπές και ο Σεπτέμβριος θα είναι σίγουρα πιο καυτός από τον Ιούλιο. Η δράση μεταφέρεται στα παράλια αλλά και στα βλαχοχώρια όπου οι ζυμώσεις θα συνεχιστούν. Εμείς από κοντά. Και θα σας έχουμε ότι πρέπει να ξέρετε, για χρίσματα, συνεργασίες που θα ταράξουν τα ήρεμα νερά αλλά και μετακινήσεις που θα συζητηθούν. Το μόνο σίγουρο; Κανένας δε θα είναι ήρεμος το φετινό καλοκαίρι!

Ο παρα-πολιτικός

Δείτε επίσης

Βρείτε μας