Αμ’ έπος αμ’ έργον, ο Μάξιμος…

Με τον φίλο του από το στρατό, αντιδήμαρχο Ελασσόνας Γιάννη Σαπουνά, πήγε στην Τσαπουρνιά ο Μάξιμος. Εκεί, ο πρόεδρος του χωριού Αντώνης Παναγιώτου τον ενημέρωσε για την κεραία του internet που τοποθετήθηκε ερήμην των κατοίκων στην είσοδο του οικισμού, σε απόσταση αναπνοής από τα πρώτα σπίτια. Εύλογη η ανησυχία των κατοίκων για τις επιπτώσεις στην υγεία τους, καθώς η κεραία -που κυριολεκτικά επισκιάζει το χωριό- βρίσκεται μόλις 100 μέτρα από τα σπίτια.
Ο γαλάζιος σκιώδης υπουργός επιστρέφοντας στην Αθήνα κατέθεσε άμεσα, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ερώτηση στους συναρμόδιους υπουργούς Σπίρτζη και Παππά. Με αυτήν, ζητά τη μετεγκατάσταση της κεραίας σε κατάλληλο χώρο, που υποδεικνύουν οι τοπικές αρχές. Έτσι, και σύνδεση με το διαδίκτυο θα υπάρχει -απαραίτητη στις μέρες μας- και θα εκλείψουν τα ερωτηματικά για τις επιπτωσεις την υγεία των κατοίκων.
Αμ’ έπος αμ’ έργον, ο Μάξιμος! Για να δούμε αν θα δείξουν τα ίδια αντανακλαστικά και οι υπουργοί…
Στη φωτ. Ο Μάξιμος με τον πρόεδρο του χωριού Αντώνη Παναγιώτου, τον αντιπρόεδρο από τη Φαρμάκη Κώστα Βλάχο και τον αντιδήμαρχο Ελασσόνας Γιάννη Σαπουνά στα σοκάκια της Τσαπουρνιάς.

Βρείτε μας