Βρέθηκαν οι δύο ανήλικοι που είχαν εξαφανιστεί στο Αγρίνιο!

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ της εξαφάνισης δύο ανηλίκων στην περιοχή του Αγρινίου. Της 15χρονης και ενός 17χρονου. Η αστυνομία εντόπισε τα δύο παιδιά καλά στην υγεία τους, σε περιοχή του Παναιτωλίου, στις 10 το βράδυ και τα επέστρεψε στις οικογένειές τους.

Υπενθυμίζεται πως πρώτα είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του κοριτσιού. Σύμφωνα με πληροφορίες η 37χρονη μητέρας της, δήλωσε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ασφάλεια Αγρινίου την εξαφάνιση της ανήλικης κόρης της, η οποία έφυγε από το σπίτι όπου διαμένει με τους οικείους της, το απόγευμα της Πέμπτης και έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Μάλιστα και σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, το κινητό της τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο. Λίγες μόλις ώρες μετά την εξαφάνιση της 15χρονης, άρχισε να απασχολεί την τοπική αστυνομία και η υπόθεση εξαφάνισης του 17χρονου αγοριού. Υποθέσεις μάλιστα που φάνηκε να σχετίζονται μεταξύ τους.

Αργά το απόγευμα της Παρασκευής είχε δηλωθεί στην Ασφάλεια Αγρινίου, η εξαφάνιση ενός 17χρονου αγοριού, από τον 71 ετών παππού του, σύμφωνα με τον οποίο, την Πέμπτη το απόγευμα ήταν μαζί του, εν συνεχεία όμως έφυγε για μία βόλτα και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής.

Όπως ανέφεραν τα πρώτα στοιχεία από την προανάκριση της Ασφάλειας Αγρινίου, η εξαφάνιση του 17χρονου συνδέονταν με αυτήν της 15χρονης, καθώς τα δύο παιδιά γνωρίζονταν, ενώ από την πλευρά του κοριτσιού, φάνηκε να είχε γίνει κλήση προς τους οικείους της, από το κινητό τηλέφωνο του αγοριού.

Πηγή: sinidisi

Δείτε επίσης

Βρείτε μας