ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΣ: Σάββατο 21/7/2018 με πέντε επιλογές από Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Καλημέρα στους φίλους της στήλης. Λογικά οι περισσότεροι θα μας διαβάζετε σε κάποια παραλία ή και σε κάποιο βουνό που θα έχετε καταφύγει στο κυνήγι για δροσιά. Οι πόλεις σήμερα είναι μάλλον άδειες και έτσι ελπίζουμε μαζί με τη δροσιά που απολαμβάνετε να έχετε την ευκαιρία και για ένα καλό Σαββατιάτικο ποντάρισμα με σημαντικές αναμετρήσεις που έχει το κουπόνι. Ο Μπαλαδόρος και αυτό το Σάββατο συνεπής στο ραντεβού με τα κέρδη για όλους εσάς που ακολουθείτε πιστά τις προτάσεις μας.

Σάββατο 21/7/2018

Ιδιαίτερα ελκυστική η σημερινή πεντάδα με παιχνίδια που ξεχωρίζουν εκεί που υπάρχει αγωνιστική δράση. Για σήμερα έχουμε μια μάχες από τη Σουηδία, το σούπερ καπ Ουκρανίας και αναμετρήσεις από Ελβετία και Ουγγαρία και ξεκινούν σήμερα την αγωνιστική δράση για τη νέα σεζόν.

792. ΕΡΕΜΠΡΟ – ΜΑΛΜΕ over, με απόδοση 1.60

808. ΚΑΛΜΑΡ – ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ 1, με απόδοση 1.77

816. ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΞΑΜΑΞ 1, με απόδοση 1.90

828. ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ over, με απόδοση 1.77

829. ΧΟΝΒΕΝΤ – ΧΑΛΑΝΤΑΣ 1, με απόδοση 1.70

Η μάχη της αξιόπιστης εντός έδρας ΕΡΕΜΠΡΟ με την ΜΑΛΜΕ που είναι φέτος ή του ύψους ή τους βάθους είναι το πρώτο μας over ( σε απόδοση 1.60) που βλέπουμε στο σημερινό κουπόνι. Με 8 στις 10 αναμετρήσεις από το 2007 να έρχονται over η λογική και η παράδοση μας οδηγεί με ασφάλεια στην επιλογή μας. Με βάση τη στατιστική σκορ όπως το 2-1 ή το 1-2 ή και το 2-2 είναι μέσα στο πρόγραμμα για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Στο παιχνίδι της ΚΑΛΜΑΡ με την ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ η δύναμη της έδρας και η διαφορά ποιότητας δείχνουν τον άσο σαν την καλύτερη επιλογή. Με απόδοση 1.77 με τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις να πηγαίνουν εύκολα στον άσο και με μια πολύ ευνοϊκή παράδοση στον άσο με ένα μόλις διπλό τα τελευταία 18 χρόνια λογικό να μην ψάχνουμε άλλο σημείο. Κολώνα και θα περάσει.

Η ΛΟΥΚΕΡΝΗ που εντυπωσίασε την περασμένη σεζόν υποδέχεται την πρωταθλήτρια της 2ης κατηγορίας την ΞΑΜΑΞ από το Νοσατέλ και επιλέγουμε τον άσο με απόδοση 1.90. Παραδοσιακά βλέπουμε over στις μεταξύ τους αναμετρήσεις αλλά ο άσος σε τέτοια απόδοση αξίζει την προσοχή μας.

Σίγουρα αξίζει το over στην αναμέτρηση της ΣΑΧΤΑΡ με την ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ για το Ουκρανικό Σούπερ Καπ και οι απόδοση του 1.77 για τους ορκισμένους εχθρούς. Θα επιδιώξουν να πάρουν τον πρώτο τίτλο της σεζόν και να ευχαριστήσουν τους φίλους τους και το over είναι μια επιλογή που και καλά πληρώνει και αξίζει να το επιλέξουμε.

Τέλος η αναμέτρηση της ΧΟΝΒΕΝΤ με τη ΧΑΛΑΝΤΑΣ μας οδηγεί στον άσο με απόδοση 1.70. Η ΧΑΛΑΝΤΑΣ δυσκολεύεται εκτός έδρας και σώθηκε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή την περασμένη σεζόν ενώ η ΧΟΝΒΕΝΤ θέλει να ξεκινήσει τη σεζόν με ένα άσο που θα δείξει την δυναμική της.

Καλά κέρδη και επιστρέφουμε αύριο… Ελπίζουμε σε ένα ακόμα μεγάλο ταμείο με τις σημερινές επιλογές. Καλή επιτυχία και συνεχίζουμε αύριο με έξυπνες και δυνατές επιλογές για τους καλούς φίλους της στήλης μας…

Email: xeroumempala@gmail.com

Facebook: Ο Μπαλαδόρος του στοιχήματος @baladorosstoixima

Βρείτε μας