2 στην τιμή του 1 στο κατάστημα Chillbox στη Λάρισα (ΦΩΤΟ)

 

 

Τώρα μπορούν ακόμα περισσότεροι καταναλωτές να αποκτήσουν κωδικό!

  • Οι συνδρομητές Cosmote αρκεί να στείλουν ένα κενό SMS στο 19019 (0,20€/SMS) και αμέσως θα αποκτήσουν έναν ψηφιακό κωδικό με SMS στο κινητό τους, που θα αποτελεί το μέσο για να αποκτήσουν την προσφορά.
  • Οι πελάτες σταθερής τηλεφωνίας του ΟΤΕ θα πρέπει να καλέσουν στο 13019 (0,20€/κλήση)  από το σταθερό τους για να λάβουν τον σχετικό κωδικό.
  • Όλοι οι συνδρομητές Cosmote, ή οι πελάτες σταθερής τηλεφωνίας του ΟΤΕ, μπορούν να εγγραφούν (sign in) στο web site www.cosmote.gr, βάζοντας τον αριθμό του τηλεφώνου τους. Αμέσως θα λαμβάνουν τον κωδικό, και θα χρεώνεται ο αριθμός τηλεφώνου (0,20€) τον οποίο έχουν δηλώσει κατά την εγγραφή τους.
  • Ακόμα και οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV, μπορούν να αποκτήσουν κωδικό! Μέσω του web site www.cosmote.gr κάνουν εγγραφή, χρησιμοποιώντας τη 10-ψήφια ταυτότητα συνδρομητή που έχουν και αυτόματα χρεώνεται ο συνδρομητής, λαμβάνει τον κωδικό και τον εξαργυρώνει στα καταστήματα.

*Ισχύει Δευτέρα και Τετάρτη για ατομική συσκευασία frozen yogurt έως 399γρ., συμπεριλαμβανομένων γαρνιρισμάτων.

Chillbox Ασκληπιού 23, Λάρισα

 

Φυσική απόλαυση!

Υπάρχει μια απίστευτα φυσική γεύση που κάνει τη ζωή σου πιο ευχάριστη και υγιεινή. Το ελληνικό παγωμένο γιαούρτι!

Φτιάξτο όπως θες!

Το chillbox εκφράζει τη γλυκύτητα, το δρόμο σου! Διάλεξε τις επικαλύψεις που σου αρέσουν και κάνε το δικό σου, προσωπικό chillbox!

Πες… smoothie!

Μια απαλή και ελαφριά απόλαυση με όλα τα φυσικά, φρουτώδη προϊόντα του chillbox.

Chillbox Ασκληπιού 23, Λάρισα

Φωτό: Λαυρέντης Μιχαηλίδης

Δείτε επίσης

Βρείτε μας