Αυτοί είναι οι νικητές για τις δωρεάν προσκλήσεις της «Μαντάμ Σουσού» στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ

Η δημοφιλής, διαχρονική κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά, Μαντάμ Σουσού, που στη φετινή θεατρική της επαναφορά από τις Θεατρικές Σκηνές με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου στον ομώνυμο ρόλο, ανέτρεψε τα δεδομένα του θεάματος της τελευταίας δεκαετίας, ξεπερνώντας σε διάστημα τριών μηνών τα 110.000 εισιτήρια, επανέρχεται ανανεωμένη με μία μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία στην περιφέρεια. Συγκεκριμένα στη Λάρισα θα βρεθεί στις 18 Ιουλίου στις 9:15 το βράδυ στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο ερμηνεύει η αγαπημένη Δήμητρα Παπαδοπούλου, η οποία επέστρεψε στη σκηνή μετά από καιρό αποχής, για να ενσαρκώσει τη μεγαλομανή ηρωίδα του Δημήτρη Ψαθά και ενθουσίασε το κοινό!

Την ηρωίδα έρχεται να σαγηνεύσει ο γοητευτικός Kώστας Σπυρόπουλος ως δαιμόνιος Μηνάς Καντακουζηνός, ενώ στο ρόλο του σταθερού , ευσυνείδητου αλλά φτωχού Παναγιωτάκη, ο μοναδικός Τάσος Χαλκιάς. Και οι δύο ηθοποιοί συναντούν για πρώτη φορά στη σκηνή τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και η χημεία τους αναμένεται εκρηκτική. Μαζί τους 15 ακόμα ταλαντούχοι ηθοποιοί.

Οι 5 νικητές που κερδίζουν από μία μονή πρόσκληση για την παράσταση:

  1. Meropi Tetta
  2. Eleni Kaltsa
  3. Sakis Tsiganis
  4. Vaso Tsioutsiou
  5. Fofi Xristidou

Το «Τι Νέα Λάρισα;» θα επικοινωνήσει με τους νικητές για την παραλαβή των προσκλήσεων.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή!

 

Δείτε επίσης

Βρείτε μας