Ο Αχιλλέας Νταβέλης απαντά ξεκάθαρα στα σενάρια για την υποψηφιότητά του για το δήμο Λαρισαίων (ΒΙΝΤΕΟ)

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα ότι ακούγεται το όνομα μου για το δήμο Λαρισαίων…» – Πρώτη φορά ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ τοποθετείται δημοσίως στα σενάρια που τον θέλουν να ενδιαφέρεται για την καρέκλα του δημάρχου Λαρισαίων.

Του Βαγγέλη Βουλάγκα

Ο Αχιλλέας Νταβέλης σε συνέντευξη του στην τηλεόραση του Astra, κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα του δημοσιογράφου και παρουσιαστή της εκπομπής Δημήτρη Μαρέδη αν είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για δήμαρχος Λαρισαίων στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Με τον πρόεδρο του ΣΘΕΒ να ξεκαθαρίζει πως τουλάχιστον σ’ αυτή τη φάση της ζωής του είναι κατηγορηματικά αντίθετος!

«Είμαι ένας άνθρωπος που έχει την ευθύνη 400 οικογενειών στην πλάτη μου, είμαι ένας άνθρωπος που έχει ανοιχτές επενδύσεις. Είναι μεγάλη τιμή για μένα ότι ακούγεται το όνομα μου αλλά τουλάχιστον σ’ αυτή τη φάση της ζωής μου, είμαι κατηγορηματικά αντίθετος. Για μένα πάνω απ’ όλα προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι το δικό μου έργο, είναι οι άνθρωποι οι οποίοι με έχουν εμπιστευτεί, είμαι στοχοπροσηλωμένος απόλυτα στην επιχειρηματικότητα» η απάντηση Νταβέλη που ουσιαστικά σπεύδει να βγάλει το όνομα του από το κάδρο των υποψηφίων για το δήμο Λαρισαίων.

Βεβαίως ο γνωστός επιχειρηματίας, φρόντισε (εύστοχα) να αφήσει κι ένα «παράθυρο» ανοιχτό για το μέλλον… «Νομίζω ότι όλοι έχουμε πολιτικοκοινωνικό και οικονομικό ρόλο μέσα από αυτό που κάνουμε, αν στη ζωή και στην κοινωνία στο μέλλον είμαστε χρήσιμοι, εδώ είμαστε και το ξαναβλέπουμε. Ενεργοί πολίτες είμαστε ούτως ή άλλως…»

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή με την απάντηση του Αχιλλέα Νταβέλη για το δήμο Λαρισαίων (στο 47.30»):

 

Δείτε επίσης

Βρείτε μας