Πρώτη φορά ο Καλογιάννης τα «χώνει» στην κυβέρνηση!

Η αλλαγή της ημερομηνίας των αυτοδιοικητικών εκλογών για τις 19 Μαϊου 2019 αντί για  τις 13 Οκτωβρίου του ίδιου έτους, όπως έλεγε εδώ και μήνες ότι θα γίνουν ο υπουργός εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, ήταν η αιτία να τα «χώσει» δημόσια στην κυβέρνηση ο Απόστολος Καλογιάννης.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων φιλοξενήθηκε το μεσημέρι στην εκπομπή «Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα»της TRT και τον Σωτήρη Πολύζο και έδειξε με το «καλημέρα» της συζήτησης την δυσαρέσκειά του για την αιφνιδιαστική απόφαση της κυβέρνησης να αλλάξει την ημερομηνία των εκλογών.

«Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Εμείς εδώ και μήνες ξέραμε και προγραμματίζαμε ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο» τόνισε ο δήμαρχος που έριξε το καρφί του για την αλλαγή που δεν περίμενε.

Σε ερώτηση του Σωτήρη Πολύζου αν εννοεί την κυβέρνηση ο Απόστολος Καλογιάννης φανερά εκνευρισμένος απάντησε με τόνο έντονο στη φωνή του «Φυσικά για την κυβέρνηση το λέω».

Η αντίστροφη μέτρηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ξεκίνησε και επίσημα  σήμερα και για όσους θα εμπλακούν  τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, καθώς η μάχη με τον χρόνο θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Χ.Ε

 

Βρείτε μας