Κερδίστε δωρεάν προσκλήσεις για την «Μαντάμ Σουσού» στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ

Η δημοφιλής, διαχρονική κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά, Μαντάμ Σουσού, που στη φετινή θεατρική της επαναφορά από τις Θεατρικές Σκηνές με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου στον ομώνυμο ρόλο, ανέτρεψε τα δεδομένα του θεάματος της τελευταίας δεκαετίας, ξεπερνώντας σε διάστημα τριών μηνών τα 110.000 εισιτήρια, επανέρχεται ανανεωμένη με μία μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία στην περιφέρεια. Συγκεκριμένα στη Λάρισα αναμένεται να βρεθεί στις 18 Ιουλίου στις 9:15 το βράδυ στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο ερμηνεύει η αγαπημένη Δήμητρα Παπαδοπούλου, η οποία επέστρεψε στη σκηνή μετά από καιρό αποχής, για να ενσαρκώσει τη μεγαλομανή ηρωίδα του Δημήτρη Ψαθά και ενθουσίασε το κοινό!

Την ηρωίδα έρχεται να σαγηνεύσει ο γοητευτικός Kώστας Σπυρόπουλος ως δαιμόνιος Μηνάς Καντακουζηνός, ενώ στο ρόλο του σταθερού , ευσυνείδητου αλλά φτωχού Παναγιωτάκη, ο μοναδικός Τάσος Χαλκιάς. Και οι δύο ηθοποιοί συναντούν για πρώτη φορά στη σκηνή τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και η χημεία τους αναμένεται εκρηκτική. Μαζί τους 15 ακόμα ταλαντούχοι ηθοποιοί.

Το «Τι Νέα Λάρισα;» σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 5 μονές προσκλήσεις, για να παρακολουθήσετε από κοντά την παράσταση.

Οι προϋποθέσεις του διαγωνισμού είναι να κάνετε like στη σελίδα του «Τι Νέα Λάρισα;», share την δημοσίευση και να αφήσετε ένα σχόλιο με το όνομα σας κάτω από αυτήν την δημοσίευση. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 16 Ιουλίου.

Καλή επιτυχία!

 

Δείτε επίσης

Βρείτε μας