Δωρεάν πελματογράφημα στο Απολλώνειο από την εταιρία Efthimioumed Orthopaedics (ΦΩΤΟ)

Το Apolloneio Rehabilitation Center φιλοξένησε σήμερα στο χώρο του την εταιρία Efthimioumed Orthopaedics , προσφέροντας στους ασθενείς και σε όσους ενδιαφέρονταν Δωρεάν πελματογράφημα.
Tο πελματογράφημα είναι μια εξέταση που αναλύει την κατανομή των πιέσεων κατά τη στάση και τη βάδιση, αποτυπώνοντας ψηφιακά τη μορφολογία του πέλματός μας. Δίνει πολύτιμες πληροφορίες για τις παθήσεις των κάτω άκρων.
Οι δωρεάν μετρήσεις πραγματοποιήθηκαν στον χώρο του Κέντρου με ελεύθερη είσοδο.

Η ΕΥΘΥΜΙΟΥ είναι μία εταιρεία που εξυπηρετεί εδώ και αρκετά χρόνια το νευραλγικό χώρο της υγείας παρέχοντας στους πελάτες τα πλέον καινοτόμα και πρωτοπόρα προϊόντα. Με άξονα την προώθηση σύγχρονων και επαναστατικών βοηθημάτων & μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας η Ευθυμιου φροντίζει διαρκώς, σε στενή συνεργασία με εξειδικευμένους ιατρούς, για την όσο το δυνατόν ποιοτικότερη και ταχύτερη παροχή υπηρεσιών στον ασθενή.
Οι εγκαταστάσεις της ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ βρίσκονται σε οδικό άξονα της Λαρισας πλησίον του κέντρου και του (ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ) με 100% εύκολη Πρόσβάση για την Επαρχία, καθώς και για όλη την Θεσσαλία. και με χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων.

 

Φωτό: Λαυρέντης Μιχαηλίδης

Δείτε επίσης

Βρείτε μας