Τεράστιο «ΟΧΙ» Τζανακούλη για το νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Τι λέει ο πρώην δήμαρχος Λαρισαίων

Συναντήθηκε με τον πρύτανη του ΤΕΙ Θεσσαλίας ο πρώην δήμαρχος – Ενοχλημένος με την πρόταση του υπουργείου Παιδείας που πλήττει τη Λάρισα!

Eνόψει της αυριανής σύσκεψης φορέων της πόλης για το νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας που έχει συγκαλέσει ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, ο Κώστας Τζανακούλης συναντήθηκε σήμερα με τον πρύτανη του ΤΕΙ Θεσσαλίας Ξενοφώντα Σπηλιώτη.

Ο πρώην δήμαρχος μετά τη συνάντηση με τον κ. Σπηλιώτη ξεκαθάρισε ότι η δημοτική παράταξη «Λάρισα Πόλη του Αύριο» απορρίπτει ως απαράδεκτη την πρόταση του Υπουργείου Παιδείας για το νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, διότι όπως τόνισε χαρακτηριστικά «αυτά δεν στέκουν ούτε επιστημονικά ούτε… συνδικαλιστικά! Ούτε καν ως βάση συζήτησης δεν τη δεχόμαστε αυτή την πρόταση για το νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, προτιμούμε να μείνει η κατάσταση ως έχει».

Να σημειωθεί ότι ο Κώστας Τζανακούλης θα απουσιάζει λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων από την αυριανή σύσκεψη στο δημαρχείο, θα είναι όμως κανονικά εκπρόσωπός της παράταξης ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Τερζούδης ο οποίος θα μεταφέρει την έντονη δυσαρέσκεια και το «ΟΧΙ» του Τζανακούλη σ’ αυτή την πρόταση του Υπουργείου Παιδείας.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας