Πανικός στη Φαρσάλων! Η νεκροφόρα και οι εκατοντάδες Λαρισαίοι που παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα (ΦΩΤΟ)

Έξω από κατάστημα γνωστής αλυσίδας ταχυφαγείου βρίσκεται αυτή την ώρα πλήθος Λαρισαίων, που έμεινα έκπληκτοι στη θέα μίας νεκροφόρας που ήταν παρκαρισμένοι απέξω προκαλώντας φυσικά πολλά ερωτηματικά…

Ευτυχώς ο λόγος δεν ήταν για κακό, αλλά για τα γυρίσματα της της τρίτης ταινίας Bachelor που συγκέντρωσε κόσμο που δεν χωρούσε στα… πεζοδρόμια κι έβγαινε μέχρι και το δρόμο.

Έτσι η «γνωστή» νεκροφόρα από τις προηγούμενες ταινίας έκανε την εμφάνισή της και στη Λάρισα καθώς θα υπάρξουν σκηνές από την ταινία και στην πόλη.

Στο ύψος της Φαρσάλων με την Ατλαντίδος, εκατοντάδες Λαρισαίοι έμειναν και παρακολούθησαν τα γυρίσματα των σκηνών, ενώ με τα κινητά τους απαθανάτιζαν την στιγμή καθώς και τους γνωστούς ηθοποιούς και τραγουδιστές που βρίσκονται στην ταινία όπως ο  Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Μελέτης Ηλίας, ο Θανάσης Βισκαδουράης και ο Νίκος Βουρλιώτης η αλλιώς Nivo.

Μάλιστα νωρίτερα οι ηθοποιοί είχαν βρεθεί και στην λαρισινή αλυσίδα καφέ Mikel για να συνεχιστούν τα γυρίσματα στο σημείο όπου βρίσκεται η αλυσίδα καταστημάτων εστίασης και καφέ Τoday’s delicious Stores.

Όσο για την ταινία, αναμένεται να προβληθεί στις αίθουσες τα Χριστούγεννα του 2018 έχοντας ήδη κάνει δύο τεράστιες επιτυχίες με τους πρωταγωνιστές να τρέχουν ακόμα μια φορά για ένα… γάμο!

Δείτε φωτογραφίες:

Δείτε επίσης

Βρείτε μας