Απόλλων Λάρισας: Με Μαντζανά και τη νέα χρονιά

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η γενική συνέλευση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας παρουσία πολλών μελών και φιλάθλων της ομάδας στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο Φιλιππούπολης.

Τον λόγο πήρε ο μεγαλομέτοχος της λαρισινής ομάδας κ. Παναγιώτης Μαντζανάς ο οποίος και έκανε ένα μίνι οικονομικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, χαρακτηρίζοντας την με μια άνετη παραμονή την αγωνιστική παρουσία της ομάδος στον χώρο της Football League.

Κατόπιν αναφέρθηκε στην «λάσπη» που δέχθηκε ο ίδιος και η διοίκηση του, όλο το προηγούμενο διάστημα, χαρακτηρίζοντας αήθη τα όσα ακούσθηκαν ή γράφηκαν, τεκμηριώνοντας την άποψη του, με αριθμούς και απογοητευμένος μάλιστα από την στάση που κράτησαν κάποιοι άνθρωποι, από την «οικογένεια» του Απόλλωνα, που τους θεωρούσε «δικούς» του, αυτοδίκαια.


Υπήρξε μια εποικοδομητική συζήτηση στην οποία δεν έλειψαν φυσικά κάποιες μεμονωμένες εσωτερικές αντεγκλήσεις, όμως κοινός παρανομαστής ήταν τα «πιστεύω» του κ. Μαντζανά, στα οποία συμφώνησαν όλοι οι παραβρισκόμενοι.

Αποφασίσθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ να συνεχίσει να οδηγεί τον Απόλλωνα Λάρισας, αναλύοντας επ΄ ακριβώς ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, πως έχει αποπληρώσει οφειλές σε παίκτες που ήθελε να παραμείνουν στην ομάδα, ενώ ήδη σχεδιάζει τον Απόλλωνα της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-19 στην Football League, σκεπτόμενος στο να βρει λύσεις στις όποιες προσφυγές έγιναν εναντίον της ομάδας.

Από την Τρίτη (03/07) θα αρχίσουν να ανακοινώνονται οι ανανεώσεις συνεργασίας με ήδη υπάρχοντες ποδοσφαιριστές του συλλόγου και θα ακολουθήσουν, προπονητής και μεταγραφές που ήδη έχουν εντοπισθεί.

Παράλληλα τόνισε ότι θα πληρωθούν όλες οι υποχρεώσεις και ότι η ομάδα δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, με την εν γένει παρουσία της στο νέο πρωτάθλημα της Football League, που η έδρα της θα είναι η φυσική της έδρα, το γήπεδο Φιλιππούπολης.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας