Κούγιας: «Λυπάμαι πολύ για τον Αγκάνοβιτς, διαψεύδομαι για την αντρική συμπεριφορά τους»

Με προσωπική δήλωση του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, δήλωσε απογοητευμένος για την ενέργεια του Αντνάν Αγκάνοβιτς να πάρει την απόφαση να μεταγραφεί στην Τουρκική Αλτάι. Μάλιστα ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε πως ακόμα και τώρα δεν μπορεί να πιστέψει αυτό το γεγονός.

Η προσωπική δήλωση του Αλέξη Κούγια:

«Πριν από λίγο με ενημέρωσαν συνεργάτες μου ότι το έγκυρο ειδησεογραφικό site SDNA δημοσίευσε ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής μας Αντνάν Αγκάνοβιτς, ο οποίος μας παρακάλεσε να λύσουμε τη μεταξύ μας σύμβαση, για πολύ σοβαρό, όπως μας παρουσίασε με στοιχεία, ιατρικό λόγο της μέλλουσας συζύγου του, τελικά μεταγράφηκε αντί σε ομάδα της Σλοβενίας σε ομάδα της Τουρκίας.

Αν είναι αλήθεια αυτό το γεγονός θέλω να δηλώσω ότι βρίσκομαι μπροστά σε ακόμα μία απογοήτευση μου από συμπεριφορά ποδοσφαιριστή.

Νόμιζα ότι οι Σέρβοι, οι Κροάτες και οι Βόσνιοι είχαν ιδιαίτερα στοιχεία ανδρικής συμπεριφοράς αλλά δυστυχώς κάθε μέρα διαψεύδομαι.

Αν είναι αλήθεια λυπάμαι πολύ για τον Αγκάνοβιτς.

Η ποδοσφαιρική ζωή ενός ποδοσφαιριστού σπανίως διαρκεί περισσότερο από τα 35 του χρόνια, αλλά εκείνο που μένει είναι οι ανθρώπινες σχέσεις που διαρκούν για όλη τη ζωή.

Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Αγκάνοβιτς μπορεί να έκανε κάτι τέτοιο εις βάρος μου, εις βάρος της ομάδος μας και εις βάρος των οπαδών μας».

Δείτε επίσης

Βρείτε μας