4 χρόνια μετά: Τζανακούλης – Ρένα και στη μέση ο Μάριος… (ΦΩΤΟ)

Οι παρατηρητικοί το πρόσεξαν: μετά από 4 χρόνια στα μέσα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Λάρισας, στην τελευταία συνεδρίαση του σώματος ο Μάριος Ξηρομερίτης μετακόμισε.

Μετά την ανεξαρτητοποίηση του από τη «Νέα Λάρισα», εγκατέλειψε πλέον και χωροταξικά τον Ντίνο Διαμάντο και πήγε πίσω για να καθίσει ανάμεσα στους «Τζανακουλικούς» και στην ομάδα της Ρένας Καραλαριώτου. Για την ακρίβεια από τη μια πλευρά είχε «κολλητά» δίπλα του τον Καλαμπαλίκη και από την άλλη (παραπέρα…) τον Κυριτσάκα. «Μεταξύ των Νεοδημοκρατών δηλαδή ο Μάριος ο ενωτικός» που λέει και μια αυτοδιοικητική ψυχή που παρακολουθεί στενά τα δρώμενα εκεί στην Ίωνος Δραγούμη…

Μήπως μετακόμισε δίπλα στον πρώην δήμαρχο για να ‘ναι πιο κοντά στο… δαχτυλίδι, τώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την κάλπη; Άλλωστε το όνομα του Ξηρομερίτη έχει ακουστεί για επικεφαλής την επόμενη μέρα στη «Λάρισα Πόλη του Αύριο» ως διάδοχη λύση του Τζανακούλη. Όπως και αυτό του Αχιλλέα Νταβέλη… Και με την Ρένα σταθερή αξία φυσικά ως αξιωματική αντιπολίτευση, μάλλον το «γαλάζιο» καρέ για το δήμο Λαρισαίων αρχίζει και στρώνεται!

Β.Β.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας