Ιατρική αμέλεια καταγγέλλει οικογένεια καρκινοπαθή στο Κέντρο Υγείας Αγιάς

Ένα πρωτοφανές περιστατικό με γιατρό και τον τρόπο με τον οποίο φέρεται να αντιμετώπισε καρκινοπαθή ασθενή στις Πρώτες Βοήθειες, σημειώθηκε σύμφωνα με όσα καταγγέλουν οι δικοί του στο Κέντρο Υγείας Αγιάς.

Σύμφωνα με καταγγελία οικογένειας, κατά τη διάρκεια της εφημερίας του Κέντρου Υγείας υπήρξε κλήση για αντιμετώπιση περιστατικού καρκινοπαθή με γαστρορραγία. Όπως υποστηρίζει η οικογένεια «ο γιατρός που παρακολουθεί τον ασθενή είχε δώσει οδηγίες ότι αν συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο».

Η οικογένεια καταγγέλλει την συμπεριφορά του εφημερευόντος γιατρού γιατί όπως υποστηρίζει δεν παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον ασθενή και δεν τους έδωσε χαρτί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ενώ όταν του είπαν το ιστορικό του ασθενή που πάσχει από μεταστατικό καρκίνο στα οστά, η απάντηση του γιατρού σύμφωνα πάντα με την καταγγελία ήταν «ε και εγώ τι θέλετε να κάνω;» .

Στη συνέχεια η οικογένεια πήρε μόνη της τον ασθενή και έφυγε για το νοσοκομείο της Λάρισας ενώ ο γιατρός προσπαθούσε να δικαιολογηθεί.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η οικογένεια στην καταγγελία της, ο συγκεκριμένος γιατρός φέρεται να το έχει ξανακάνει στο παρελθόν και με άλλον ασθενή. Παράλληλα η οικογένεια θα προβεί σε καταγγελία στον ιατρικό σύλλογο Λάρισας για το συγκεκριμένο περιστατικό.

 

 

Βρείτε μας