Η διαδρομή της εντουρόβολτας στο Mountain Enduro Camp είναι προσεκτικά σχεδιασμένη ώστε να ικανοποιήσει όλους τους αναβάτες που θα συμμετάσχουν. Σε μια διαδρομή 65 χιλιομέτρων της εντουρόβολτας, ένα μέρος της θα έχει χαρακτηριστικά pro για τους πιο απαιτητικούς.

Η διαδρομή

Το συνολικό μήκος της διαδρομής enduro είναι 65 χιλιόμετρα. Διασχίζει το δάσος οξιάς και είναι χαραγμένη περιμετρικά της κορυφής Μαμαλής σε μια ακτίνα 7 χιλιομέτρων. Τα υψόμετρα στα οποία θα κινηθούν οι αναβάτες κυμαίνονται από 910-1424 μέτρα και το μεγαλύτερο κομμάτι της διαδρομής είναι κάτω από τη σκιά των δέντρων. Θα υπάρχει σήμανση enduro αλλά και κορδέλες ενώ θα υπάρχουν και σημεία εξόδου από τη διαδρομή και επιστροφή στο χώρο του Mountain Enduro Camp.

Το κόστος συμμετοχής στην εντουρόβολτα είναι 15€. Στην τιμή περιλαμβάνεται: σάντουιτς, νερό, αναμνηστικό μετάλλιο και T-Shirt Mountain Enduro Camp! Για όσους επισκεφτούν  το Mountain Enduro Camp μόνο την Κυριακή – ημέρα της εντουρόβολτας – προσφέρουμε δωρεάν είσοδο στο φεστιβάλ.

Πριν την εκκίνηση

Δηλώσεις συμμετοχής στην εντουρόβολτα θα συμπληρώνονται στο περίπτερο πληροφοριών μηχανών. Από εκεί θα παρέχονται πληροφορίες αλλά και ακριβείς οδηγίες για όλες τις μηχανοκίνητες δραστηριότητες.

Πριν την εκκίνηση θα ταυτοποιείται ο αναβάτης με τον αριθμό της μοτοσυκλέτας του. Ακόμη, θα πραγματοποιείται ο έλεγχος του απαραίτητου εξοπλισμού. Είναι αυτονόητο ότι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φοράνε κατάλληλα ελαστικά (σε άριστη κατάσταση), να έχουν φροντίσει για τη σωστή συντήρηση της μοτοσυκλέτας τους και να διαθέτουν τον απαραίτητο προστατευτικό εξοπλισμό. Επίσης, θα πρέπει να έχουν φροντίσει να φέρουν μπιτόνι με βενζίνη που θα χρησιμοποιήσουν στο μέσο της διαδρομής κατά τον ανεφοδιασμό.

Εκκίνηση

Ημέρα: Κυριακή, 8 Ιουλίου 2018

Ώρα έναρξης: 09:30

Ώρα λήξης εκκινήσεων: 10:30

Οι αναβάτες θα ξεκινάνε τμηματικά για λόγους ασφαλείας, σε ομάδες έως τεσσάρων ατόμων από τη ράμπα εκκίνησης του Mountain Enduro Camp.

Κατά τη διαδρομή

Στη διαδρομή θα υπάρχουν τέσσερις σταθμοί ελέγχου (checkpoints), στους οποίους θα βρίσκονται διασώστες αλλά και άνθρωποι της διοργάνωσης. Στο μέσο της διαδρομής (30ο χιλιόμετρο) θα γίνει το διάλειμμα. Εκεί, οι διοργανωτές θα διανείμουν στους αναβάτες νερό και σάντουιτς. Επίσης, θα βρίσκεται εκεί όχημα ανεφοδιασμού με τα δικά σας μπιτόνια.

https://youtu.be/rs25LOFdKpE

Τερματισμός

Ο τερματισμός της εντουρόβολτας θα γίνει στην ράμπα εκκίνησης στο χώρο διεξαγωγής του Mountain Enduro Camp στη Μαμαλή.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6944341268 (Βαγγέλης Θεοδοσίου) και 6989465687 (Νίκος Θεοδοσίου). Ώρες: 7:00-10:00 μμ

Το Mountain Enduro Camp πραγματοποιείται με υποστηρικτές την Κοινότητα Βερδικούσιας και το Δήμο Ελασσόνας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

 

Λέσχη Mountain Enduro Camp

Για άλλες πληροφορίες:
URL: mountainendurocamp.net
Facebook Page: Mountain Enduro Camp
Google+: Mountain Enduro Camp
YouTube channel: Mountain Enduro Camp