Κλοπή – μαμούθ: Άρπαξαν από 60χρονη πουγκί με 42 διαμάντια!

Παραβίασαν την μπαλκονόπορτα…

Εξιχνιάστηκε σε μικρό χρονικό διάστημα, μετά από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, κλοπή που σημειώθηκε πριν από περίπου δέκα ημέρες σε σπίτι στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, δράστες είναι δύο Έλληνες, ηλικίας 24 και 20 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο δράστες την 12/06/2018 το μεσημέρι παραβίασαν μπαλκονόπορτα οικίας 60χρονης και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, κοσμήματα, συνολικής αξίας 13.000 ευρώ, καθώς και ένα πουγκί, που περιείχε 42 άκοπα διαμάντια!

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκαν άμεσα ενδελεχείς έρευνες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, με αποτέλεσμα την άμεση εξιχνίαση της υπόθεσης, τον εντοπισμό και την προσαγωγή των δραστών.

Στο πλαίσιο των ερευνών, προέκυψε επιπλέον ότι οι δύο δράστες την 31/05/2018 αφαίρεσαν από αυτοκίνητο 35χρονου, στην Πάτρα, τρία πλαστικά καπάκια σίτες συνολικής αξίας 100 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

Πηγή: newpost

Δείτε επίσης

Βρείτε μας