Βιοτεχνία σάλτσας από τον Εβρο καλεί να… πάρουν με τις ντομάτες βουλευτές, Κοτζιά και Τσίπρα (ΦΩΤΟ)

Κάλεσμα στους αγανακτισμένους πολίτες να πάρουν τους βουλευτές της κυβέρνησης με τις ντομάτες απεύθυνε με ανάρτηση της στο Facebook μια βιοτεχνία σάλτσας από τον Έβρο.

Μια επιχείρηση, η οικοτεχνία σάλτσας Πορτοκαλλίδη από τις Φέρες του Έβρου, ούτε λίγο ούτε πολύ ζητά από τους αγανακτισμένους πολίτες να πάρουν στην κυριολεξία με τις… ντομάτες βουλευτές της συγκυβέρνησης και υπόσχεται ότι όσοι το πετύχουν θα έχουν και το δωράκι τους.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στο Facebook, «όποιος καταφέρει αποδεδειγμένα να περιλούσει με τη βραβευμένη σάλτσα μας έναν από τους εξέχοντες βουλευτές ανεξαρτήτου κόμματος που στηρίζει τη συμφωνία για τη Μακεδονία» κερδίζει 20 κούτες σάλτσας Πορτοκαλλίδη!

Μάλιστα υπάρχουν και τα… bonus, καθώς εάν ο βουλευτής είναι από Μακεδονία ή Θράκη, ο «δράστης» επιβραβεύεται με 5 επιπλέον κούτες, ενώ για τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά το δώρο είναι 10 επιπλέον κούτες.

Ωστόσο εάν κάποιος καταφέρει να περιλούσει με σάλτσα τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ή τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, τότε το αφεντικό… τρελαίνεται και χαρίζει την επιχείρησή του, που είναι μάλιστα και βραβευμένη!

«Η πρόκλησή μας ισχύει 100% για όποιον το πράξει, εμείς αυτό που λέμε το εννοούμε», αναφέρει στην ThessNews ο ιδιοκτήτης της οικοτεχνίας και αγρότης Βασίλης Πορτοκαλίδης, που είναι έτοιμος να επιβραβεύσει τους επίδοξους «δράστες» με τη νόστιμη σάλτσα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικοτεχνία από τη Θράκη μετρά μόλις δέκα μήνες ζωής, παρέχοντας το προϊόν στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ έχει προλάβει να κατακτήσει βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Πηγή: thessnews.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας