Οι άνδρες Μουντιάλ, οι γυναίκες φιλανθρωπία! Ήταν μια όμορφη βραδιά με ιερό σκοπό στη Νίκαια… (ΦΩΤΟ)

«ΓΚΟΛ» στις καρδιές μας έβαλαν με τη χθεσινοβραδινή τους εκδήλωση όλες οι κυρίες, μέλη και φίλες του Γυναικείου Ομίλου Δήμου Κιλελέρ «ΑΡΩΓΗ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» που έσπευσαν στο κάλεσμα για μια φιλανθρωπική βραδιά στο Κτήμα Ερασμία στη Νίκαια.

Την ώρα που ο ανδρικός πληθυσμός (και) στη Λάρισα έχει «κολλήσει» στην τηλεοπτική οθόνη παρακολουθώντας τους αγώνες του Μουντιάλ, δεκάδες Λαρισαίες έδωσαν χθες βράδυ το παρόν στη φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε ο (σούπερ δραστήριος!) Γυναικείος Όμιλος του δήμου Κιλελέρ.

Και αυτό που έκανε τόσο ξεχωριστή τη συγκεκριμένη μάζωξη γυναικών είναι ο σκοπός της εκδήλωσης, αφού όλα τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για την αγορά τροφίμων για 250 άπορες οικογένειες του νομού Λάρισας. Μπράβο σ’ όλα τα κορίτσια εκεί στη Νίκαια!

Στις λαμπερές παρουσίες της βραδιάς και η Λαρισαία δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ Στέλλα Μπίζιου, την οποία βλέπουμε εδώ στο τραπέζι περιστοιχισμένη από γνωστές «γαλάζιες» κυρίες της Λάρισας: Γόνη Γανοχωρίτου, Άντα Καζαντζή, Βάσω Μέκρα και Γιώτα Μπουρνάκα. Γυναίκες εν δράσει ενώ εμείς οι άνδρες χαζεύουμε… Ρονάλντο και Μέσι!

ΥΓ: Με απαραίτητο αξεσουάρ πάντα το ματάκι-κόσμημα για το λαιμό η Στέλλα… Απολύτως δικαιολογημένα!

 

Β.Β.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας