Μπαράζ συλλήψεων στην Θεσσαλία

Σε 7 συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις στη Θεσσαλία για διάφορα αδικήματα. Πιο αναλυτικά:

Συνελήφθη χθες (13-06-2018) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας, ένας 27χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, για το αδίκημα της απάτης, με ποινή φυλάκισης (3) μηνών.

Συνελήφθησαν, χθες (13-06-2018) το πρωί στον Κρατικό Αερολιμένα της Νέας Αγχιάλου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, δύο άτομα, ηλικίας 26 και 27 ετών, διότι επιχείρησαν να εξέλθουν από τη χώρα με προορισμό τις Βρυξέλλες, επιδεικνύοντας κατά το διαβατηριακό έλεγχο ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία αντιστοιχούσαν σε άλλους κατόχους και κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη, χθες (13-06-2018) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 49χρονος, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για το αδίκημα της κλοπής, με ποινή φυλάκισης ενός έτους.

Συνελήφθη, χθες (13-06-2018) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 20χρονος, δυνάμει εντάλματος σύλληψης της κας Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Βόλου για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Συνελήφθη χθες (13-06-2018) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 59χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων, με ποινή φυλάκισης (9) μηνών, για το αδίκημα της πλαστογραφίας και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Συνελήφθη, χθες (13-06-2018) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή του Παλαμά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παλαμά, μία 72χρονη, διότι κατελήφθη να έχει παρέμβει στο μετρητή της Δ.Ε.Η. της οικίας της, εμποδίζοντας την καταγραφή της καταναλωθείσας ηλεκτρικής ενέργειας.

Βρείτε μας