Αναβολή λόγω επιδείνωσης του καιρού στο αφιέρωμα για τον Σταύρο Ξαρχάκο στο Κηποθέατρο

Aπό το Δίκτυο “ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” ανακοινώνεται, ότι λόγω προβλεπόμενης από την ΕΜΥ επιδείνωσης του καιρού, από αύριο Παρασκευή και για τις επόμενες μέρες η προγραμματισμένη συναυλία Κοινωνικής Αλληλεγγύης – αφιέρωμα στον Σταύρο Ξαρχάκο για αύριο Παρασκευή 15/6/2018, από τη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στο Κηποθέατρο “ΑΛΚΑΖΑΡ”, αναβάλλεται προσωρινά και σύντομα θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία πραγματοποίησής της .

Σημειώνεται ότι η συναυλία αυτή τελεί υπό την Αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων και είναι σε συνδιοργάνωση με τους Συλλόγους -Μέλη του Δικτύου «Περραιβία» στη Λάρισα ( Σύλλογοι Κρανιωτών, Πυθιωτών, Καρυωτών και Σκαμνιωτών Λάρισας ), με σκοπό να βοηθηθεί ουσιαστικά ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας και το κοινωνικό Παντοπωλείο της Ι. Μ. Ελασσόνας.

Όσοι έχουν προμηθευτεί ήδη εισιτήρια για τη συγκεκριμένη συναυλία, αυτά θα ισχύουν κανονικά, όταν αυτή θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα, ενώ όσοι επιθυμούν να ζητήσουν πίσω το αντίτιμο του εισιτηρίου αυτό μπορεί να γίνει από τα σημεία από που έγινε η προμήθειά τους (Βιβλιοπωλείο Καλτσά -Παπαναστασίου 57 -Λάρισα Τηλέφ. 2410-255672 , Κλου- Μεγ. Αλεξάνδρου 6, Λάρισα ,Τηλέφ. 2410-538597, στο Κυλικείο του ΔΩΛ και στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας (Τηλέφ. 6944-896181).

Πληροφορίες στο Δίκτυο ‘ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” Κων. Σκριάπας Τηλέφ. 6974-881944 E-Mail : skriapask@gmail.com

Δείτε επίσης

Βρείτε μας