ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΣ: Τετάρτη 13/6/2018 με έξι επιλογές κατευθείαν στο ταμείο!

Μια μέρα πριν αρχίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα της Ρωσίας και ο Μπαλαδόρος σας δίνει την τελευταία προμουντιαλική πρόταση. Από αύριο πηγαίνουμε στα γήπεδα της Ρωσίας και για έναν ακριβώς μήνα οι προτάσεις μας θα είναι μουντιαλικές και μόνο!

Τετάρτη 13/6/2018

Από Ιταλία και Ισπανία με τελικούς των play off, Ισλανδία με ένα δυνατό φαβορί, μια επιλογή από MLS και δυο δυνατά σημεία από τη Βραζιλία.

2350. ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ 2-3 γκολ, με απόδοση 1.68

2332. ΠΑΛΕΡΜΟ – ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ 1, με απόδοση 1.65

725. ΑΜΕΡΙΝΑ ΜΙΝΕΙΡΟ – ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ 1, με απόδοση 1.95

726. ΜΠΡΕΙΝΤΑΜΠΛΙΚ – ΦΙΛΚΙΡΚ 1, με απόδοση 1.62

741. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΣΙΑΤΛ 1, με απόδοση 1.45

744. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ – ΣΕΑΡΑ over, με απόδοση 1.60

Ο πρώτος τελικός για την άνοδο στην Primera ανάμεσα σε ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ και ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ στην έδρα της ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ στο Los Pajaritos συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων στην Ισπανία. Η ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ το απόλυτο αουτσάιντερ έφτασε να διεκδικεί την άνοδο παίζοντας εκπληκτικά στα play off πετώντας έξω το απόλυτο φαβορί την ΣΑΡΑΓΟΣΑ. Και τώρα η ΒΑΓΑΔΟΛΙΔ που σαφώς είναι πιο σοβαρή και πιο ουσιαστική. Με απόδοση 1.68 επιλέγουμε το 2-3 γκολ που καλύπτει πολλά σκορ και μας βγάζει από τη δύσκολη θέση να προβλέψουμε τον νικητή. Τα παιχνίδια είναι διπλά και η ΒΑΓΑΔΟΛΙΔ έχει το πλεονέκτημα να έχει τη ρεβάνς στην έδρα της.

Η πρώτη διπλή αναμέτρηση και για τα play off της Ιταλίας για την άνοδο στην Serie A ανάμεσα στην ΠΑΛΕΡΜΟ και στην ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ. Με τις δύο ομάδες να παίζουν κλειστό ποδόσφαιρο θα επιλέξουμε τον άσο έστω και οριακά σε απόδοση 1.65 και με μικρό λογικά σκορ. Εντός έδρας έχει το προβάδισμα η ΠΑΛΕΡΜΟ και για αυτό πάμε στον άσο, ενώ δεν έχει γνωρίσει την ήττα από την ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ στις τελευταίες συναντήσεις τους.

Δύσκολη αναμέτρηση αλλά θα πάμε με τον άσο στο ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΙΡΟ – ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ με τους γηπεδούχους να έχουν προβάδισμα λόγω έδρας. Η ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ περνάει κρίση μετά την καλή εκκίνηση και με μια ακόμα ήττα θα βρεθεί στην επικίνδυνη ζώνη. Με 1.95 ο άσος αξίζει το ρίσκο.

Η ΜΠΡΕΙΝΤΑΜΠΛΙΚ υποδέχεται την ΦΙΛΚΙΡΚ και έχει την παράδοση με το μέρος της και θα επιλέξουμε τον άσο με απόδοση 1.62 αλλά θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση με την ΦΙΛΚΡΙΚ να έχει μια πολύ δεμένη ομάδα και με καλή αμυντική λειτουργία.

Η ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ μας δίνει ένα δυνατό στάνταρ του δελτίου με τον άσο απέναντι στην αδύναμη και με αμυντικά θέματα ομάδα του ΣΙΑΤΛ. Επιθετικά επίσης η ομάδα του ΣΙΑΤΛ έχει την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, είναι μάλιστα η μόνη από τις 23 ομάδες με μονοψήφιο αριθμών πετυχημένων τερμάτων και έτσι ο άσος στο 1.45 είναι μονόδρομος.

Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας της ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ με την ΣΕΑΡΑ και με τον άσο πολύ χαμηλά θα πάμε στο over με απόδοση 1.60 και θα είναι η επιλογή που κλείνει την εξάδα της ημέρας.

Καλή επιτυχία και επιστρέφουμε αύριο με το πρώτο σετ προτάσεων για τα παιχνίδια του μουντιάλ. Από το πρωί στη διάθεση σας και ο οδηγός του Μπαλαδόρου για το ραντεβού στα γήπεδα της Ρωσίας που θα σας είναι χρήσιμος για όλο τον επόμενο μήνα και με μακροχρόνια στοιχήματα στο τραπέζι! Ο Μπαλαδόρος συμμετέχει στην μεγάλη γιορτή με την στοιχηματική του ομάδα σε ετοιμότητα…

Email: xeroumempala@gmail.com

Facebook: Ο Μπαλαδόρος του στοιχήματος @baladorosstoixima

Βρείτε μας