Ανατριχίλα… Πήγε στον τάφο της μητέρας του στο νεκροταφείο στην Αγιά και έλειπε το φέρετρο! (ΦΩΤΟ)

Σοκ για γνωστό Λαρισαίο δικηγόρο που κατάγεται από την Αγιά – Δείτε την εικόνα που αντίκρυσε όταν πήγε στον τάφο της μητέρας του!

Να πηγαίνεις στον τάφο της μητέρας σου για να ανάψεις το καντηλάκι και ξαφνικά να ανακαλύπτεις ότι λείπει το φέρετρο της μάνας σου;;; Αυτό έζησε προ ημερών στο νεκροταφείο στην Αγιά γνωστός Λαρισαίος δικηγόρος. Πήγε ανυποψίαστος για να ανάψει το καντήλι στον τάφο της μητέρας του και τι να δει ο άνθρωπος; Έλειπε το φέρετρο!

Δείτε την εικόνα που αντίκρυσε και τράβηξε τις ΦΩΤΟ που βλέπετε:

Μετά το αρχικό σοκ, προσπάθησε να λύσει το… μυστήριο και έμαθε ότι από το δήμο Αγιάς είχε δοθεί η εντολή για την εκταφή. Άνοιξαν λοιπόν τον τάφο της γυναίκας και έβγαλαν το φέρετρο προκειμένου να θάψουν άλλον νεκρό εκεί… Χωρίς καμία απολύτως ενημέρωση στην οικογένεια!!!

Και σαν να μην έφτανε το περιστατικό της εκταφής χωρίς προηγουμένως να υπάρξει ενημέρωση στους συγγενείς, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο γιος ως δια μαγείας «εξαφανίστηκαν» και τα προσωπικά αντικείμενα-κειμήλια της οικογενείας με τα οποία ήταν θαμμένη η μητέρα του όπως χρυσές βέρες, ρολόι και πολλά άλλα. «Δεν βρέθηκε τίποτα» η απάντηση που έλαβε από τους εκταφείς!

Το θέμα έφτασε μέχρι το Δημοτικό Συμβούλιο της Αγιάς, με την αντιπολίτευση να καταγγέλει το γεγονός και να ρωτά κατά πόσο ανοίγουν τάφους γενικά στο Κοιμητήριο στην Αγιά χωρίς τη συγκατάθεση ή έστω την ενημέρωση των συγγενών. Σύμφωνα με πληροφορίες η απάντηση από τη δημοτική αρχή ήταν πως προτεραιότητα τους είναι η ταφή των καινούριων… νεκρών στο νεκροταφείο.

ΥΓ: Γεγονός βέβαια είναι πως επικρατεί συνωστισμός στα νεκροταφεία σ’ όλη την Ελλάδα. Γι’ αυτό π.χ. σε πολλά κοιμητήρια στην Αθήνα, όταν κριθεί απαραίτητο από τις κατά τόπους δημοτικές αρχές, ο δήμος προχωρά σε εκταφή των οστών των νεκρών υπάρχει-δεν υπάρχει η συγκατάθεση της οικογένειας, προκειμένου να θαφτούν οι καινούριοι… νεκροί. Ίσως πρέπει να συνηθίσουμε στην ιδέα ότι σ’ αυτή τη χωρά, δεν χωρούν πλέον ούτε οι νεκροί μας στα νεκροταφεία!

 

Του Βαγγέλη Βουλάγκα

Δείτε επίσης

Βρείτε μας