ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΣ: Τρίτη 12/6/2018 γιορτάζουμε τον πρώτο χρόνο του tinealarissa.gr με επιλογές για ταμείο από την Φινλανδία και την Βραζιλία.

Καλησπέρα, σήμερα Τρίτη με νέο κουπόνι στα χέρια μας , έχουμε ραντεβού με παιχνίδια που κρύβουν μεγάλες στοιχηματικές ευκαιρίες. Συνεχίζουμε να φλερτάρουμε με το ταμείο με νέο σετ προτάσεων που αξίζει την προσοχή μας με παιχνίδια από την 1η κατηγορία της Φινλανδίας και παιχνίδια από το Βραζιλιάνικο πρωτάθλημα που αξίζει να προσέξουμε.

Θα ήταν μεγάλη παράλειψη σήμερα να μην γιορτάσουμε τον πρώτο χρόνο του www.tinealarissa.gr της ηλεκτρονικής στέγης που φιλοξενεί από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του τον Μπαλαδόρο και την στοιχηματική του ομάδα. Για τον Μπαλαδόρο δεν θα μπορούσε να βρεθεί πιο φιλόξενο σπίτι από το σάιτ αυτό. Ευχόμαστε λοιπόν σε όλους τους συνεργάτες να γιορτάσουμε μαζί πολλά ακόμα γενέθλια και ο Μπαλαδόρος να συνεχίσει να σας στέλνει ταμείο, όλους εσάς τους πιστούς μας φίλους.

Τρίτη 12/6/2018
Ιδιαίτερα ελκυστική η σημερινή πεντάδα με παιχνίδια που ξεχωρίζουν εκεί που έχει αγωνιστική δράση σήμερα Τρίτη. Για να δούμε τι επιλέξαμε για σας…

662. ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ – ΚΕΜΙ ΚΙΝΓΚΣ 1, με απόδοση 1.40

664. ΕΛΣΙΝΚΙ – ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ over, με απόδοση 1.50

690. ΛΟΝΤΡΙΝΑ – ΓΚΟΙΑΣ G, με απόδοση 1.78

689. ΦΙΓΚΕΙΡΕΝΣΕ – ΣΑΜΠΑΙΟ ΚΟΡΡΕΑ 1, με απόδοση 1.60

694. ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΙΑ over, με απόδοση 1.75

Η ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ εμφανίζεται βελτιωμένη και απέναντι στην ΚΕΜΙ ΚΙΝΓΚΣ θέλει μια ακόμα νίκη που θα την ανεβάσει στον βαθμολογικό πίνακα. Θα περάσει ο άσος με απόδοση 1.40 ενώ καλό είναι και το over σε απόδοση 1.45 για όσους το πιστεύουν.

Στο παιχνίδι της πρωτοπόρου ΕΛΣΙΝΚΙ με την ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ η λογική μας πηγαίνει στο over με τις τελευταίες τους αναμετρήσεις να μας οδηγούν και στη συγκεκριμένη επιλογή. Στο 1.50 και η παράδοση σύμμαχος στην επιλογή αυτή. Εντυπωσιακό επίσης ότι σκοράρει κατά μέσο όρο 3 γκολ εντός έδρας φέτος η ΕΛΣΙΝΚΙ στο πρωτάθλημα αλλά και ότι δέχεται και ένα γκολ!

Η ΛΟΝΤΡΙΝΑ δεν έχει καταφέρει να σταθεροποιήσει την απόδοση της, η ΓΚΟΙΑΣ πάει από το κακό στο χειρότερο αμυντικά και έτσι στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 2η κατηγορία της Βραζιλίας το G πληρώνει 1.78 και το επιλέγουμε.

Σίγουρα αξίζει να πάμε με τον άσο της ΦΙΓΚΕΙΡΕΝΣΕ απέναντι στη ΣΑΜΠΑΙΟ ΚΟΡΡΕΑ στο Orlando Scarplelli την έδρα της ΦΙΓΚΕΙΡΕΝΣΕ. Εμφανώς ανεβασμένη ψυχολογικά η ΦΙΓΚΕΙΡΕΝΣΕ από τα συνεχή θετικά αποτελέσματα που την έχουν φέρει στην πρώτη τετράδα θέλει νίκη για να σκαρφαλώσει ακόμα ψηλότερα και λογικά θα την πάρει απέναντι στη δυνατή ΣΑΜΠΑΙΟ που όμως δεν έχει περίσσευμα εμπειρίας. Στο 1.60 ο άσος ανεβοκατεβαίνει από το πρωί η απόδοση του…

Τέλος η σοβαρή ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ θα έχει λογικά ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στην ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΙΑ σε ένα ζευγάρι που δίνει τακτικά over στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Βλέπουμε μάλιστα να σκοράρουν και οι δύο αλλά επιμένουμε στο over που το βρίσκουμε σε απόδοση 1.75

Καλά κέρδη και επιστρέφουμε αύριο… Ένα ακόμα μεγάλο ταμείο στο πρόγραμμα. Καλή επιτυχία, αύριο συνεχίζουμε με έξυπνες και δυνατές επιλογές πιστοί πάντα στο στοιχηματικό μας ραντεβού…

Email: xeroumempala@gmail.com
Facebook: Ο Μπαλαδόρος του στοιχήματος @baladorosstoixima

Δείτε επίσης

Βρείτε μας