Ιδιοκτήτης μπαρ αντικατέστησε το καλαμάκι με μακαρόνια

Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις στο εξωτερικό λένε «όχι» στα καλαμάκια. Ένας όμως ήταν αυτός που είπε «ναι» στα μακαρόνια. Δεν καταλάβατε τίποτα;

Μη τολμήσει κανείς και φάει το μακαρόνι που σερβίρεται στο μπαρ του Brace & Browns, αφού είναι άψητο και χρησιμοποιείται αποκλειστικά για καλαμάκι! Πάνω από 8 δισεκατομμύρια καλαμάκια χρησιμοποιούνται καθημερινά στην Μεγάλη Βρετανία. Έτσι, για να τα αντικαταστήσει, αυτός ο ιδιοκτήτης, κατέληξε ότι τα μακαρόνια είναι η ιδανική λύση.

«Αρχικά, δοκιμάσαμε τα καλαμάκια από χαρτί. Όμως οι πελάτες δεν έμειναν ικανοποιημένοι γιατί έπρεπε να πιουν το ποτό τους μέσα σε 20 δευτερόλεπτα αφού έλιωναν σε χρόνο ντε τε! Μετά ανακαλύψαμε τα μεταλλικά καλαμάκια όμως ήταν πανάκριβα… Τα δοκιμάσαμε όλα μέχρι που καταλήξαμε ότι η πιο κατάλληλη λύση για τους πελάτες αλλά και πιο οικονομική για εμάς ήταν τα μακαρόνια!», δηλώνει ο ιδιοκτήτης του μπαρ που βρίσκεται στο Bristol.

Οι πελάτες δηλώνουν ότι το μακαρόνι δεν επηρεάζει τη γεύση του ποτού. Προσοχή όμως γιατί όσοι έχουν δυσανεξία στη γλουτένη δεν πρέπει να τα χρησιμοποιούν!

Πηγή: newsit.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας