Συμμορία έκρυβε 220 κιλά ναρκωτικών σε άδειο εργοστάσιο

Ένα άδειο εργοστάσιο στην περιοχή της Θεσσαλονίκης χρησιμοποιούσε μεγάλη σπείρα διακίνησης ναρκωτικών, η οποία δρούσε στην ευρύτερη περιφέρεια της Μακεδονίας.

Η αστυνομία εντόπισε τα ίχνη δύο εκ των βασικών στελεχών της συμμορίας, με συνέπεια να ανακαλύψει την κρυψώνα που ήταν αποθηκευμένα 210 κιλά και 220 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και 8 κιλά και 12 γραμμάρια ηρωίνης σε πλαστικές συσκευασίες.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη δύο Ελλήνων, ηλικίας 50 και 52 ετών, οι οποίοι εντοπίστηκαν σε περιοχές των νομών Καστοριάς και Ημαθίας. Το άδειο εργοστάσιο, που είχε νοικιάσει στο όνομά του ο 50χρονος, βρέθηκαν:

Στην οροφή σκεπάστρου γραφείου, οκτώ (8) κιλά και δώδεκα (12) γραμμάρια ηρωίνης που περιέχονταν σε δεκαπέντε (15) πλαστικές αυτοσχέδιες συσκευασίες και σε ειδική κατασκευή (κρύπτη) στην οροφή καρότσας Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, διακόσια δέκα (210) κιλά και διακόσια είκοσι (220) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που περιέχονταν σε είκοσι μία (21) πλαστικές αυτοσχέδιες συσκευασίες.

Το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ παράλληλα ερευνάται η συμμετοχή άλλων εμπλεκομένων ατόμων στην υπόθεση.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες από τα ευρήματα της αστυνομίας:

the05-2
the05-3
the05-4

Δείτε επίσης

Βρείτε μας