ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΣ: Τρίτη 5/6/2018 νέο κουπόνι, νέες ευκαιρίες, πολλά κέρδη σε Βραζιλιάνικους ρυθμούς

Καλησπέρα, σήμερα Τρίτη νέο κουπόνι στα χέρια μας και έχουμε ραντεβού με παιχνίδια που κρύβουν μεγάλες στοιχηματικές ευκαιρίες. Συνεχίζουμε να φλερτάρουμε με το ταμείο με νέο σετ προτάσεων από την καλύτερη στοιχηματική ομάδα. Για σήμερα στοχεύουμε στο απόλυτο και αν δείτε προσεκτικά τις επιλογές θα συμφωνήσετε ότι αξίζει να μας ακολουθήσετε στη λεωφόρο των επιτυχιών…

Τρίτη  5/6/2018

Ιδιαίτερα ελκυστική η σημερινή πεντάδα με παιχνίδια που ξεχωρίζουν εκεί που έχει αγωνιστική δράση . Για σήμερα αποκλειστικά ασχολούμαστε με επιλογές από Βραζιλία που έχει την τιμητική της και μάλιστα με 4 αναμετρήσεις από τη δεύτερη κατηγορία και μια μόνο από τη μεγάλη κατηγορία.

  1. ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ – ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ 1, με απόδοση 1.58
  2. ΦΙΓΚΕΙΡΕΝΣΕ – ΛΟΝΤΡΙΝΑ 1, με απόδοση 1.82
  3. CSA AL – ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ 1, με απόδοση 1.82
  1. ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ 1, με απόδοση 2.08
  1. ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ – ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ 2, με απόδοση 3.00

Η ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ υποδέχεται την ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ με όπλο την πολύ δυνατή της έδρα και το καλό ποδόσφαιρο που παίζει μπροστά στο κοινό της σκοράροντας και φέρνοντας πολλά over. Θα πάμε όμως με τον άσο στο 1.58 θεωρώντας την ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ grande φαβορί και αξίζει στο 1.58 να κλειδώσουμε την επιλογή μας.

Στο παιχνίδι της ΦΙΓΚΕΙΡΕΝΣΕ με  την ΛΟΝΤΡΙΝΑ ο άσος πληρώνει 1.82 και μας προκαλεί να ασχοληθούμε μαζί του. Δεν πείθει η ΛΟΝΤΡΙΝΑ εκτός έδρας και έτσι κρατάμε τον άσο της πιο ποιοτικής και επιθετικής ΦΙΓΚΕΙΡΕΝΣΕ. Θα συνεχίσει το αήττητο σερί που τρέχει και θα ανέβει ακόμα περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα.

Η ΑΛΑΓΚΟΑΝΟ  CSA, η μεγάλη έκπληξη της σεζόν υποδέχεται την ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ που ακόμα δεν έχει βρει τα πατήματά της ειδικά εκτός έδρας. Στο Estadio Rei Pele είναι απόρθητο φρούριο για τους γηπεδούχους και το ταξίδι στα Βορειοανατολικά για την ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ δεν θα είναι εύκολο… Άσος στο 1.82 και μας αρέσει πολύ…

Σίγουρα αξίζει να προσέξουμε τον άσο στην αναμέτρηση της ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ με την ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ με τη ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ να ψάχνει τη νίκη που θα επαναφέρει την ηρεμία στις τάξεις της μετά την ήττα στο ντέρμπι από την ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ. Θα επιλέξουμε τον άσο ειδικά σε αποδόσεις κοντά στο 2.08 που το βρίσκουμε μέσα στην ημέρα. Θα πάρει ποντάρισμα ο άσος μέχρι το βράδυ και θα πέσει σε επίπεδα κάτω από το 2.00 οπότε αξίζει να τον επιλέξουμε. Αμφίρροπο παιχνίδι το μοναδικό από την μεγάλη κατηγορία της Βραζιλίας και το επιλέγουμε.

Τέλος ένα μεγάλο φαβορί του δελτίου μας είναι η ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ που απέναντι στην ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ που περνάει δύσκολα και δεν πείθει τους οπαδούς της. Το διπλό σε απόδοση 3.00 είναι σε λογική βόμβας με βάση την προσφερόμενη απόδοση και επειδή έχουμε μελετήσει το πώς παίζει η ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ και το καλό momentum της θα το επιλέξουμε σε τέτοια απόδοση.

Καλά κέρδη και επιστρέφουμε αύριο…  Ένα ακόμα  μεγάλο ταμείο στο πρόγραμμα. Καλή επιτυχία συνεχίζουμε με έξυπνες και δυνατές επιλογές για τους καλούς φίλους της στήλης μας…

Email: xeroumempala@gmail.com        

Facebook: Ο Μπαλαδόρος του στοιχήματος      @baladorosstoixima

Βρείτε μας