Με τις «ευλογίες» του Μητροπολίτη Ιγνάτιου το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Λάρισα

Μετά από σύσκεψη, η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης-Τυρνάβου αποφάσισε να συμμετέχει στη συνδιοργάνωση του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία την ερχόμενη Τετάρτη 6 Ιουνίου στις 19:30 στην κεντρική πλατεία της Λάρισας. Μάλιστα μέσα από τη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως η εκδήλωση θα γίνει υπό την ευλογία του Μητροπολίτη Λάρισας και Τυρνάβου, Ιγνάτιου, που προτρέπει το κόσμο να συμμετάσχει. Αναλυτικά:

«Μετά από ευρεία σύσκεψη εκπροσώπων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, φορέων και συλλόγων της Λάρισας αποφασίστηκε  διοργάνωση  συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία μας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Ιουνίου και ώρα 7:30 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Η Συντονιστική Επιτροπή του συλλαλητηρίου καλεί όλους μας να συμμετάσχουμε ενεργά και  να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στο σφετερισμό του ονόματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ από το γειτονικό Κράτος των Σκοπίων.

Το συλλαλητήριο τελεί υπό την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου, ο οποίος προτρέπει τον πιστό λαό να δώσει το «παρών» του.

«Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ»

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως»

Δείτε επίσης

Βρείτε μας