Οι Sillyboy’s Ghost Relatives έρχονται να χορέψουν το κοινό της Λάρισας στο Vintage in housepub

Ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες μας έρχεται με την μπάντα του, στο Vintage in housepub

Ο Sillyboy και η μουσική του έχει αγαπηθεί τόσο από τους παραγωγούς του musicaradio.gr που σίγουρα δεν θα βρεις δίωρο εκπομπή που να μην εμπεριέχει κάτι από τον ίδιο.Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το πρώτο του κομμάτι μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια και το Come Closer ξεχώρισε στην λίστα Fresh Finds του Spotify U.S. με 600Κ followers.

O Sillyboy _ και το νέο του group Ghost Relatives _ με βαλίτσες και βανάκι γεμάτο, γυρίζει την Ελλάδα λίγο πριν ανέβει στην σκηνή του Release Festival _ 17 Ιουνίου παρέα με τους: Jamiroquai / Parov Stelar / Cigarettes After Sex και την αγαπημένη μας Σtella.

Σήμερα  οι Sillyboy’s Ghost Relatives έρχονται να χορέψουν το κοινό της Λάρισας στο αγαπημένο μας Vintage Inhouse Pub (Φρίξου 6)

Παράλληλα, η μπάντα μόλις ανακοίνωσε τις πρώτες ημερομηνίες για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2018, με τις εμφανίσεις της μπάντας στο επετειακό party του Avopolis, το Release Athens Festival και το φεστιβαλ Φεστιβάλ Φέγγαρος – Fengaros Festival στην Κύπρο να ξεχωρίζουν (περισσότερες πληροφορίες στο www.MUSICARADIO.gr) 

Βρείτε μας