Διαμαρτυρία έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείo Λάρισας

Νέα διαμαρτυρία θα πραγματοποιήσει το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας μαζί με τους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ που μέχρι και σήμερα δεν έχουν προσληφθεί από τα νοσοκομεία της πόλης. Η ενέργεια αυτή θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 10 το πρωί στην έδρα της διοίκησης του ΠΠΝΛ.

Συγκεκριμένα στη ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρονται τα εξής: «Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, με τους επιτυχόντες στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ του 2017 και μη προσληφθέντες ακόμα στα δυο νοσοκομεία της Λάρισας για καθαριότητα, φύλαξη, σίτιση, θα πραγματοποιήσουν την Πέμπτη 3 Μαΐου, ώρα 10 π.μ, νέα διαμαρτυρία στην έδρα της διοίκησης του ΠΠΝΛ, απαιτώντας:

Να σταματήσει ο εμπαιγμός της διοίκησης που υφίστανται επι 15 μήνες τώρα και να υπάρξει άμεση παρέμβαση των δυο διοικητών (Νοσοκομείων και 5ης ΥΠΕ) στην κυβέρνηση για να δοθεί πολιτική λύση στο πρόβλημα με νομοθετική ρύθμιση από την πλευρά του υπουργείου υγείας και της κυβέρνησης, προκειμένου να γίνει άμεσα η πρόσληψη των 132 επιτυχόντων και μάλιστα με συμβάσεις πλήρους και σταθερής εργασίας.»

Δείτε επίσης

Βρείτε μας