Τι απαντάει ο σκηνοθέτης για το χρέος των 8,6 εκατομμυρίων – Είμαι θύμα!

Για το ποσό των 8.670.000 ευρώ που χρωστάει στο Δημόσιο μίλησε ο σκηνοθέτης Όμηρος Ευστρατιάδης, σε πρόσφατη συνέντευξή του.

«Δεν είμαι κακοπληρωτής της Εφορίας, αλλά είμαι ένα μεγάλο θύμα του Alter κι αυτά τα χρήματα που φαίνεται να χρωστάω, είναι χρήματα που δεν εισέπραξα ποτέ από το κανάλι», δηλώνει και κατόπιν προσθέτει:

«Τα τελευταία χρόνια στο Alter έπαιρνα επιταγές που ήταν ακάλυπτες και όλο μου τις ανανέωναν με σκοπό κάποια στιγμή να φτιάξουν τα πράγματα και να τις πληρωθώ. Όμως, δεν τις εισέπραξα ποτέ. Το αποτέλεσμα; Αυτή η κατάσταση με τα χρωστούμενα του Alter δημιούργησε στην Εφορία μια πλασματική εικόνα για χρέη μου, που φυσικά όχι μόνο αδυνατώ να πληρώσω, αλλά είναι και άδικο να πληρώσω, αφού δεν ανταποκρίνεται σε χρήματα που πήρα. Μιλάμε για «πέτσινες» επιταγές, τις οποίες για μεγάλο χρονικό διάστημα έπαιρνα μέχρι να κλείσει το κανάλι και τελικά – όπως είναι γνωστό – κι εγώ και τόσοι άλλοι εργαζόμενοι εκεί χάσαμε τα λεφτά μας», υποστήριξε ο σκηνοθέτης στην εφημερίδα Espresso.

Πηγή: usay.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας