Φεύγει από Λεβέντη ο Κατσιαντώνης, ανεξαρτητοποιείται ο Λαρισαίος βουλευτής – Τι δήλωσε στις κάμερες

Από λεπτό σε λεπτό αναμένεται να δημοσιοποιήσει την πρόθεση του για αποχώρηση από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων και την ανεξαρτητοποίησή του ο Λαρισαίος βουλευτής Γιώργος Κατσιαντώνης.

Η κίνηση του αυτή έχει γίνει ήδη με την κατάθεση της σχετικής επιστολής στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

Ο Λαρισαίος βουλευτής αναμένεται να κάνει δηλώσεις στο γραφείο των δημοσιογράφων στη Βουλή, αλλά παραμένει ασαφές αν ταυτόχρονα θα ανακοινώσει την προσχώρησή του σε άλλο κόμμα.

Φημολογείται ότι πρόθεση του βουλευτή είναι να προσχωρήσει στη Νέα Δημοκρατία.

Δήλωση Κατσιαντώνη μπροστά στις κάμερες

«Πριν λίγα λεπτά έστειλα επιστολή ανεξαρτητοποίησης στον πρόεδρο της Βουλής. Έχω στείλει μία δεύτερη επιστολή στον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων εξηγώντας ακριβώς τους λόγους που πήρα αυτή την απόφαση. Το 2015 ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του προέδρου της ένωσης κεντρώων να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στο πολιτικό στίβο. Οι προσδοκίες ήταν πολλές, δυστυχώς τα τελευταία δυόμισι χρόνια όλες αυτές οι προσδοκίες έχουν εξαφανιστεί. Ελπίζω και εύχομαι ότι με την επιστολή που έχω στείλει στον πρόεδρο της ένωσης κεντρώων θα καταλάβει τους λόγους και θα κλείσουν με αυτή την επιστολή και οι πολιτικές διαφορές που έχουμε .

Σε ερώτηση αν θα προσχωρήσει στην Νέα Δημοκρατία απάντησε «Δεν θα πάω στη Νέα Δημοκρατία αυτή τη στιγμή θα μείνω ανεξάρτητος βουλευτής θα συνεχίζω να ασκώ τα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα, θα συνεχίσω να δίνω τους αγώνες για τον κόσμο του νόμου Λάρισας και είναι κάτι που τους επόμενους μήνες θα πρέπει να καθίσω και να σκεφτώ σοβαρά για την επόμενη κίνηση.
Υπήρχαν πολλές πολιτικές διαφορές μέσα στην Ενωση Κεντρώων».

 

Αυτή είναι η είδηση-«ΒΟΜΒΑ» που έγραφε από νωρίς το πρωί το «Τι Νέα Λάρισα;»…

 

 

Δείτε επίσης

Βρείτε μας