Η βόλτα κατέληξε…. σε εφιάλτη – Άγρια επίθεση ροτβάιλερ σε μάνα και κόρη!

Σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης από τον Πανίκο Σταυριανό, η ηλικιωμένη γυναίκα φέρει τραύματα στο αυτί, στην πλάτη και στο χέρι. Εντύπωση προκαλεί ότι το τραύμα στο αυτί απέχει πολύ λίγο από την καρωτίδα.

Η κόρη της ηλικιωμένης φέρει μεγάλο τραύμα από δάγκωμα στο αριστερό χέρι. Και οι δύο γυναίκες υποβλήθηκαν σε χειρουργικές επεμβάσεις και νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Το χρονικό της επίθεσης

Συγκεκριμένα, με πολλαπλά  τραύματα  στο χέρι και στην ράχη από διαγκώματα σκύλων ράτσας  Ροτβάιλερ διακομίσθηκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών   δύο γυναίκες ηλικίας, 79 και 45,  την Κυριακή (22.4.2018) περίπου στις 19:30 το βράδυ.

Πρόκειται για μητέρα και κόρη από την Κάτω Πάφο οι οποίες ενώ περπατούσαν στην περιοχή του Φάρου πλησίον  του αρχαιολογικού χώρου δέχτηκαν επίθεση από σκύλους που διέλαθαν της προσοχής του ιδιοκτήτη τους που τυγχάνει να είναι και συγγενής με τις δύο γυναίκες. Αρχικά οι σκύλοι επιτέθηκαν εναντίον της μητέρας την οποία έριξαν κάτω και στην προσπάθεια της να τη βοηθήσει η κόρη της δέχτηκε και αυτή επίθεση από το δεύτερο σκύλο.

Οι δύο γυναίκες μετά την επίθεση που δέχτηκαν  μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του ΓΝ Πάφου με ιδιωτικό όχημα, όπου σύμφωνα με την επί καθήκοντι ιατρό η μία έφερε τραύμα από δάγκωμα του σκύλου στο χέρι, στο σβέρκο, εκδορές στο χέρι και κάκωση κεφαλής από την πτώση της στο έδαφος και η δεύτερη, η 45χρονη, φέρει τρία θλαστικά τραύματα στον αριστερό αντιβραχίωνα και ένα μεγάλο θλαστικό τραύμα έξι εκατοστών και εκδορές στη ράχη.

Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν  στο χειρουργικό θάλαμο του ΓΝ Πάφου  όπου κρατήθηκαν για περαιτέρω περίθαλψη.

Ο ιδιοκτήτης των σκύλων ηλικίας 40 ετών μεταφέρθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου για κατάθεση. Ακολούθως εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του  με το αδίκημα της μη ασφαλούς φύλαξης και επιτήρησης  των σκύλων του και τέθηκε υπό κράτηση.

Πηγή: newsit.com.cy

Δείτε επίσης

Βρείτε μας