Σκιάθος: Ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ του θανάτου της Σόνιας Αρμακόλα – Νέος μάρτυρας κλειδί στην υπόθεση!

Σημαντική πρόοδο φαίνεται ότι σημειώνουν οι ιδιωτικές έρευνες που διεξάγονται στο νησί της Σκιάθου για τη διαλεύκανση των αιτιών θανάτου της Σόνιας Αρμακόλα. Της άτυχης 39χρονης σεφ από το Δίστομο, η οποία έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2015 στο Νοσοκομείο του Βόλου μετά από τροχαίο.

Ενώ η προκαταρκτική εξέταση για την καταγγελλόμενη ανθρωποκτονία εκ προθέσεως έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται να ασκηθούν ποινικές διώξεις, η ανακρίτρια Βόλου, σύμφωνα με πληροφορίες, κάλεσε ένα νέο μάρτυρα για κατάθεση που πιστεύεται ότι έχει ρόλο κλειδί στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Η οικογένεια της 39χρονης από την πρώτη στιγμή πίστευε ότι κάτι άλλο είχε συμβεί και ευθυνόταν για τον θάνατο της σεφ. Σήμερα ισχυρίζεται ότι βρίσκεται μία ανάσα από τον δολοφόνο, και ότι οι έρευνες είναι πολύ κοντά για να προσωποποιήσουν τις κατηγορίες. Στο πλαίσιο των ερευνών, χθες στο νησί του Παπαδιαμάντη βρισκόταν ο γαμπρός της άτυχης σεφ Κώστας Τσάκαλος, ο οποίος είπε: «Προχωρούμε με πολύ ικανοποιητικό ρυθμό».

Τη Σκιάθο επισκέπτεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και ο ιδιώτης ερευνητής της οικογένειας, ο κ. Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος συγκεντρώνει στοιχεία και ετοιμάζεται για περαιτέρω ενέργειες.

Το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου πάντως είχε αποδώσει τα αίτια θανάτου της 39χρονης σε τραυματισμό από τροχαίο. Η άτυχη σεφ, σύμφωνα με τη διάγνωση που είχαν κάνει οι γιατροί του ΓΝΒ, είχε υποστεί αιμάτωμα από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, για αυτό και κρίθηκε απαραίτητο να γίνει λεπτή χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθεί το αιμάτωμα ώστε να μη διατρέξει μεγαλύτερο κίνδυνο η υγεία της.

Σόνια Αρμακόλα: Οι τελευταίες στιγμές της

Η 35χρονη τα ξημερώματα της Πέμπτης 10 Σεπτεμβρίου μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου όπου οι γιατροί αρχικά δεν διέγνωσαν σοβαρό τραυματισμό, παρά μόνο μώλωπες στα χέρια και στο ένα πόδι.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γιατρών της Σκιάθου, ενώ η 35χρονη παρέμενε στο Κέντρο Υγείας για παρακολούθηση, ο οργανισμός της επιβαρύνθηκε και υπέστη αιμορραγία. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και η 35χρονη μεταφέρθηκε στο λιμάνι όπου και κλήθηκε σκάφος για να τη μεταφέρει στο Βόλο και η διακομιδή ολοκληρώθηκε γύρω στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η 35χρονη σύμφωνα με τη διάγνωση των γιατρών του ΓΝΒ υπέστη αιμάτωμα από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις για αυτό και κρίθηκε απαραίτητο να γίνει λεπτή χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθεί το αιμάτωμα και να μην διατρέξει μεγαλύτερο κίνδυνο η υγεία της.

Ωστόσο η κατάστασή της εξαρχής παρέμεινε ιδιαίτερα κρίσιμη με τους γιατρούς του Νοσοκομείου Βόλου να εκφράζουν φόβους ότι ενδεχομένως χάθηκε πολύτιμος χρόνος μέχρι να μεταφερθεί στο Αχιλλοπούλειο.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας