Γερογιώκας και επίσημα – Το βράδυ των γενεθλίων του αποφάσισε να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΝΟΔΕ Λάρισας

Ήταν κοινό μυστικό στους «γαλάζιους» κύκλους της πόλης ότι ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Λάρισας Ηρακλής Γερογιώκας θα κατέβαινε υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές για τη ΝΟΔΕ Λάρισας, όπως όλα δείχνουν απέναντι στον νυν πρόεδρο και εκ νέου υποψήφιο Χρήστο Καπετάνο.

Και απόψε που κλείνει τα 43 του χρόνια (πολύχρονος με υγεία!), αποφάσισε να το δημοσιοποιήσει και με τη δήλωση του εξηγεί το σκεπτικό της απόφασής του.

Δείτε τη δήλωση Υποψηφιότητας για την προεδρία της ΝΟΔΕ Λάρισας από τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Ηρακλή Γερογιώκα:

«Στις 13 Μαΐου, η Νέα Δημοκρατία, τηρεί πιστά τις καταστατικές της διαδικασίες, όπως αυτές ψηφίστηκαν στο πρόσφατο συνέδριο μας, και διεξάγει εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέων προσώπων στα κομματικά μας όργανα.
Στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη σε κάθε βήμα, γνωρίζουμε πολύ καλά πως η διαδικασία αυτή είναι το πιο ουσιαστικό βήμα προς την νίκη στις επόμενες εκλογές, μια νίκη που πλέον αποτελεί μονόδρομο για την ελληνική κοινωνία. Απέναντι σε μια ιδεοληπτική, ανερμάτιστη και εθνικά επικίνδυνη κυβέρνηση οφείλουμε να αντιπαρατάξουμε τις αξίες και τα ιδανικά με τα οποία η χώρα μας μεγαλούργησε.
Υπό το πρίσμα αυτό δηλώνω «παρών» και θέτω υποψηφιότητα για την προεδρία της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας.
Καλώ όλους τους Νεοδημοκράτες και τις Νεοδημοκράτισες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να αναδείξουν στις κομματικές θέσεις τα στελέχη εκείνα που έχουν την διάθεση και τις ικανότητες να προσφέρουν στον κρίσιμο αυτό αγώνα.

Ηρακλής Β. Γερογιώκας
Ιδιοκτήτης Κέντρου Ξένων Γλωσσών
Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ ΝΔ Λάρισας»

Δείτε επίσης