Έρχεται στη Λάρισα ο «Πινόκιο» από το Μικρό Θέατρο Λάρισας

 

 

Το Μικρό Θέατρο Λάρισας πιστό στο ραντεβού με του μικρούς και μεγάλους φίλους του, συνεχίζει με σεβασμό και συνέπεια τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του και την φετινή θεατρική χρονιά. Έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν σε όλη την Ελλάδα οι παιδικές παραστάσεις : «Τα Καινούργια ρούχα του Βασιλιά», «Οι Μύθοι του Αισώπου», «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» και «Ο Λύκος και τα 3 γουρουνάκια» έρχεται για 8η χρονιά στη Λάρισα με το Νέο του Αριστούργημα «Πινόκιο» του Carlo Collodi. Η παράσταση θα ανέβει στην Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας την Κυριακή 22 Απριλίου και ώρες 11.30 – 16.30 & 18.30.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : BΙΒΛ/ΛΕΙΟ ΑΝΕΜΟΣ  – τηλ 2410 252390

Προπώληση 7€ – Ταμείο 9€ – Πληροφορίες – 6974797109

VIVA.GR 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ 

 

Λίγα λόγια για το έργο
Η πασίγνωστη ιστορία του Πινόκιο. Σε μια θεατρική μεταφορά από το Μικρό Θέατρο Λάρισας. Ο Πινόκιο είναι ο ήρωας που αντιπροσωπεύει όλους τους ανθρώπους. Από την ελεύθερη βούληση και την ανεξαρτησία που του χαρίζεται, καλείται να αποδείξει πως τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς κόπο. Μέσα από τις διάφορες «προκλήσεις» που συναντά στον δρόμο του, ο μικρός μας φίλος, πρέπει να καταφέρει να κερδίσει το στοίχημα της ζωής. Οι αστείες καταστάσεις και οι περιπέτειες στην καθημερινότητα του, τον οδηγούν στην απόδειξη πως μόνο με απόλυτη εσωτερική δύναμη γίνονται όλα πραγματικότητα.

Ένα κούτσουρο αποκτά ζωή από την μπλε νεράιδα. Ο Τζεπέτο φτιάχνει μια μαριονέτα και της δίνει το όνομα Πινόκιο. Μπαμπάς και γιος δοκιμάζονται μέρα με τη μέρα να τελειοποιήσουν την ευχή τους και ο Πινόκιο να γίνει ένα κανονικό παιδάκι. Το κλασικό παραμύθι του πασίγνωστου συγγραφέα Carlo Collodi. Η συνέχεια …επί Σκηνής!!!
Οι συντελεστές της παράστασης
Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Πούλης, Τζέισον Κόλινς, Γιώργος Δάσκαλος, Δημήτρης Κατσώνης, Άρης Πλιός
Σκηνοθεσία : Γιώργος Πούλης
Σκηνικά : Βαλεντίνο Βαλάσης
Σχεδιασμός Φωτισμών : Πασχάλης Λόκας
Γραφιστικά : Στέλιος Καλογεράκης
Διασκευή : Γιώργος Πούλης
Κοστούμια : Βαλεντίνο Βαλάσης
Κινησιολογία : Βαλεντίνο Βαλάσης
Μουσική Επιμέλεια : Δημήτρης Καράτζιος

 

Βρείτε μας