Τον έστειλε… «αδιάβαστο» ο Αγοραστός τον Κέλλα!

Το απίστευτο «καρφί» του περιφερειάρχη Θεσσαλίας στον βουλευτή της ΝΔ που πρέπει να πόνεσε πολύ… Και μάλιστα μπροστά στον Μάξιμο Χαρακόπουλο (κυρίως) αλλά και τους υπόλοιπους βουλευτές στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου!

Τι έγινε ακριβώς και πως φτάσαμε στην… «πρόκα» Αγοραστού σε Κέλλα; Στη σύσκεψη που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης στο δημαρχείο για τη Βόλου αφού μίλησαν ο Καλογιάννης και ο Αγοραστός ως ειδικότεροι επί του θέματος, παίρνει κάποια στιγμή το λόγο ο Χρήστος Κέλλας.

Την ώρα που τοποθετούνταν για το κυκλοφοριακό σε Βόλου και Λεωφόρο Καραμανλή και ρωτούσε τι ισχύει για τα βαρέα οχήματα, παρεμβαίνει ο Κώστας Αγοραστός και του πετάει ένα «πρέπει να είστε διαβασμένος! Ψηφίζετε τους νόμους». Φάνηκε ξεκάθαρα ότι… «φούντωσε» ο βουλευτής από το αναίτιο «πέσιμο» του περιφερειάρχη και αμέσως του απάντησε «δεν είναι δική μας δουλειά»!

Κάπου εκεί και ενώ θα ανέμενε κανείς να «ανάψει» περισσότερο η φωτιά, έβαλαν τελεία και παύλα οι δυο τους. «Τα φιλαράκια τα καλά», Αγοραστός και Κέλλας δεν το συνέχισαν και μείναμε όλοι με την απορία… Τι έγινε ρε παιδιά;

Μένει να δούμε αν από δω και πέρα θα ‘χουμε από την πλευρά του ενός ή του άλλου ανάλογα ξεσπάσματα οπότε μια νέα κόντρα ξεκινά, ή αν ήταν απλώς ένα – πως το λέει ο… Πασχάλης και ο λαός;- «στιγμιαίο λάθος»!

ΥΓ: Ο Μάξιμος πάντως πρέπει να κρυφογελάει ακόμα…

Β.Β.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας