«Κάστινγκ» για το δήμο Λαρισαίων στα γραφεία της ΝΟΔΕ! Ο Άδωνις συναντήθηκε με Καραλαριώτου, Ξηρομερίτη και Νταβέλη

Αυτοί οι τρεις ζητούν τη στήριξη της ΝΔ για να διεκδικήσουν το δήμο της Λάρισας – Επιβεβαιώθηκε το χθεσινό ρεπορτάζ του «Τι Νέα Λάρισα;» για τα ραντεβού που έκλεισαν Καραλαριώτου, Νταβέλης και Ξηρομερίτης με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Μπορεί ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στη συνέντευξη τύπου να το «έριξε στην τρελίτσα» κάνοντας τον ανήξερο για συναντήσεις με υποψηφίους για το δήμο Λαρισαίων, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα και αφού αποχώρησαν οι δημοσιογράφοι από τα γραφεία της ΝΟΔΕ εθεάθησαν εκεί η Ρένα Καραλαριώτου, ο Μάριος Ξηρομερίτης και ο Αχιλλέας Νταβέλης.

Ο καθένας ξεχωριστά μπήκε στο γραφείο και συναντήθηκε με τον Άδωνι Γεωργιάδη, με πρώτη-πρώτη μάλιστα την επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Λαρισαίων. Άλλωστε οι κυρίες προηγούνται! Για να ακολουθήσουν ο γιατρός και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ.

Άγνωστο τι συζήτησαν με τον Άδωνι, είναι προφανές όμως πως και οι τρεις επιδιώκουν να λάβουν τη στήριξη της ΝΔ για το δήμο Λαρισαίων. Και ο άνθρωπος του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα αυτοδιοικητικά στη Λάρισα (και όλη τη Θεσσαλία φυσικά) τους πέρασε από… κάστινγκ, θέλοντας να ακούσει τον καθένα εκ των τριών προκειμένου να σχηματίσει απόψη. Αν και κάποιον ειδικά τον ξέρει πολύ καλά…

Ποιος-α θα λάβει την «ευλογία» από το κόμμα; Όταν έρθει η ώρα (;) την απόφαση θα την πάρει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης!

Β.Β.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας