Ο Άδωνις και η… έκπληξη στους «γαλάζιους» μνηστήρες για το δήμο Λαρισαίων

Τον περιμένουν πως και πως τον αντιπρόεδρο οι Λαρισαίοι Νεοδημοκράτες… Τι αναμένεται να κρατά ο Άδωνις!

«Καλώστονε και ας άργησε» θα λένε το μεσημέρι της Πέμπτης τα στελέχη της ΝΔ στην πόλη μας, μόλις δουν με το καλό τον Άδωνι Γεωργιάδη γύρω στις 12:30′ μ.μ. να καταφτάνει με καθυστέρηση δύο ωρών σε σχέση με το αρχικό πρόγραμμα στη Λάρισα.

Και αφού τηρήσει το πρωτόκολλο επισκεπτόμενος τον «γαλάζιο» περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό ενώ στη συνέχεια θα απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, μετά και τη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Λάρισας θα ακολουθήσει το «ψητό»… Τα ραντεβού (κυρίως) με τους ενδιαφερόμενους  που επιθυμούν τη στήριξη της ΝΔ για το δήμο Λαρισαίων!

Ρένα Καραλαριώτου, Μάριος Ξηρομερίτης και Αχιλλέας Νταβέλης αναμένεται να περάσουν από τα γραφεία της ΝΟΔΕ για να συναντηθούν πίσω από κλειστές πόρτες με τον αντιπρόεδρο του κόμματος. Άγνωστο αν τελικά εμφανιστεί και άλλος «γαλάζιος» μνηστήρας για την καρέκλα του δημάρχου (κανένας π.χ. ψηλός μουστακαλής, εφοριακός και πρώην αντιδήμαρχος!)…

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Άδωνις Γεωργιάδης στις συναντήσεις του με τους υποψηφίους για το δήμο Λαρισαίων αναμένεται να κρατά στα χέρια του δημοσκόπηση που έγινε πρόσφατα στη Λάρισα. Μια δημοσκόπηση που περιέχει πολλά «γαλάζια» ονόματα που έχουν ακουστεί τόσο για το δήμο όσο και για το ψηφοδέλτιο!

Με την επίσκεψη του αντιπροέδρου της ΝΔ ουσιαστικά ξεκινά η προετοιμασία για την όλη διαδικασία στήριξης του κόμματος στο πρόσωπο εκείνου(-ης) που θεωρεί πως μπορεί να κερδίσει στην κάλπη τον Απόστολο Καλογιάννη. Διαδικασία που θα κλιμακωθεί με την επερχόμενη επίσκεψη Αυγενάκη ώσπου στο τέλος θα έρθει η ώρα του… Μητσοτάκη!

Β.Β.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας