Λάκης Λαζόπουλος: «Χτυπά» με νέα σειρά και ταινία με αέρα από… «Μαύρα Μεσάνυχτα»

Για τα καλά στο τηλεοπτικό παιχνίδι επέστρεψε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Οι «10 μικροί Μήτσο» αγκαλιάστηκαν ξανά από το κοινό, με τον δημιουργό τους να μην επαναπαύεται και να ετοιμάζεται για ακόμα ένα χτύπημα, διπλό αυτή τη φορά και μακριά από τη σάτιρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MyTv, ο Λάκης έχει στα άμεσα σχέδιά του την τηλεοπτική μεταφορά της γαλλικής κωμωδίας  «Θεέ μου, τι σου κάναμε;» την οποία ο ίδιος έχει μελετήσει δεόντως, αφού δύο χρονια πριν την είχε ανεβάσει στο θέατρο με συμπρωταγωνίστρια τη Μαρία Καβογιάννη.

Εξ’ αρχής είχε εκφράσει την επιθυμία του για την τηλεοπτική version της παράστασης, με τον ίδιο να σκοπεύει να κάνει μια σοβαρή συζήτηση με τον ΑΝΤ1 προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος του και να καταφέουμε να απολαύσουμε όσα έχει στο μυαλό του μέσα από 12 επεισόδια – σε πρώτη φάση. Αν όλα πάνε καλά, πιθανότατα θα υπάρξει και συνέχεια.

Και κάπου εδώ στο παιχνίδι μπαίνουν και τα «Μαύρα Μεσάνυχτα», αφού οι δύο σεναριογράφοι της σειράς σε σκηνοθεσία Πάνου Κοκκινόπουλου, Βασίλης Ρίσβας και Δήμητρα Σακαλή, έχουν ήδη έτοιμη την κινηματογραφική εκδοχή της κωμωδίας!

Πρωταγωνιστής δεν θα είναι άλλος από τον Λάκη Λαζόπουλο.

Πηγή: dailymedia.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας