Θρίλερ – Μεγιστάνας και η σύζυγός του έκαναν τρίο με 18χρονη όταν το μοντέλο έπεσε από τον 20ο όροφο

Συγκλονίζει ο θάνατος του 18χρονου μοντέλου που συνέβη στις 7 Δεκεμβρίου 2017. Αν και αρχικά η αστυνομία χαρακτήρισε τον θάνατό της τραγικό δυστύχημα υπάρχουν υπόνοιες ότι μπορεί να πρόκειται και για δολοφονία. Αυτό τουλάχιστον ερευνούν Βρετανοί ντέτεκιβ που προσέλαβε η οικογένεια της 18χρονης.

Το καυτό σεξ…και το θρίλερ

Το 18χρονο μοντέλο είχε γυρίσει με τον 33χρονο μεγιστάνα Alex Johnson και την 31χρονη γυναίκα του Luna στο διαμέρισμά τους μετά από νυχτερινή έξοδο και έκαναν τρίο. Λίγες ώρες αργότερα η 18χρονη Ivana Smit έπεσε από το μπαλκόνι του διαμερίσματός τους στον 20ο όροφο.

Ο 33χρονος όπως γράφει η Mirror δήλωσε ότι έκαναν τρίο με τη γυναίκα του και το 18χρονο μοντέλο για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2017, σε ένα ξενοδοχείο, την ημέρα του Halloween.

Ο Alex και η Luna ήταν από τους τελευταίους ανθρώπους που είδαν την Ivana Smit ζωντανή. Υποστηρίζουν ότι ο θάνατός της τον περασμένο Δεκέμβριο ήταν τραγικό δυστύχημα.

Το ζευγάρι μίλησε για πρώτη φορά σχετικά με τον θάνατο του 18χρονου μοντέλου μετά τους ισχυρισμούς πως δολοφονήθηκε. Υποστηρίχθηκε ότι οι Johnson διοργάνωσαν ένα πάρτι swingers και ναρκωτικών τη μοιραία νύχτα στο διαμέρισμά τους στην Κουάλα Λουμπούρ στη Μαλαισία.

 

πηγή: enikos.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας