Λεβέντης: Ο Τσίπρας έπρεπε να κάνει χαρακίρι – Φοβάμαι πιο πολύ τον Μητσοτάκη

Την εκτίμηση ότι «οι εκλογές θα γίνουν μέχρι τον Σεπτέμβριο γιατί από τον Αύγουστο και μετά η κυβέρνηση θα κόψει μισθούς και συντάξεις» έκανε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Ο κ. Λεβέντης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο ρ/σ «Θέμα 104,6» προσέθεσε, επίσης, αναφερόμενος στο Μακεδονικό ότι ο πρωθυπουργός «θα το πάει μέχρι του σημείου που μπορεί και εκείνη τη στιγμή θα κάνει εκλογές», ωστόσο, εξέφρασε τη διαφωνία του «με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και την πτώση της κυβέρνησης Τσίπρα» γιατί, όπως είπε «ο ίδιος επιθυμεί να υπάρχει μία σοβαρή κυβέρνηση».
«Φοβάμαι περισσότερο τον Μητσοτάκη»

«Εγώ φοβάμαι περισσότερο τον Μητσοτάκη από τον Τσίπρα γιατί είναι φιλελεύθερος» σημείωσε ο κ. Λεβέντης και εκτίμησε ότι «η Ελλάδα θα διαλέξει μεταξύ δύο δεξιών», καθώς, όπως εξήγησε, «ο κ. Τσίπρας από Αριστερός μεταλλάχτηκε σε Δεξιό».

Ερωτηθείς εάν θα συνεργαζόταν με τον κ. Τσίπρα ο πρόεδρος της ΕΚ απήντησε: «Ούτε πεθαμένος δεν θα κουβέντιαζα με τον κ. Τσίπρα γιατί δεν έχω καμία σχέση μαζί του. Μόνο που κραύγαζε αριστερά και μετά έγινε δεξιότερος όλων, έπρεπε να κάνει χαρακίρι. Για να μείνει στην εξουσία τα υπογράφει όλα».
«Η Ελλάδα θα χάσει νησιά»

Αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά ο κ. Λεβέντης είπε ότι «όσοι έχουν αφήσει ανεξόπλιστη τη χώρα θα πάνε φυλακή» και εξέφρασε τον φόβο ότι η Ελλάδα «θα χάσει νησιά γιατί η Τουρκία θέλει να διευρύνει τα χωρικά της ύδατα».
«Αν ήθελαν χειροκροτήματα είχαν τον Μητσοτάκη»

Τέλος σχολιάζοντας την παρουσία του στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, ο Βασίλης Λεβέντης είπε: «Εάν ήθελαν χειροκροτήματα είχαν τον κ. Μητσοτάκη. Το Κίνημα Αλλαγής είναι συγκόλληση ετερόκλητων πραγμάτων, δεν έχει μέλλον γιατί τα βαρίδια του παρελθόντος είναι εκεί».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δείτε επίσης

Βρείτε μας